Подать объявление

9 м2 у подарунок в ЖК «Хенесі Хаус»

9 м2 у подарунок в ЖК «Хенесі Хаус»
Житловий комплекс Henesi House знаходиться в Шевченківському районі столиці, на вулиці Нагірній, 18/16, у 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лук’янівська».

Як стало відомо порталу Domik.ua, в ЖК Henesi House діє спеціальна пропозиція на однокімнатну квартиру. Забудовник пропонує інвесторам придбати житло площею 52 м2 за ціною 43 м2, тобто отримати в подарунок 9 квадратних метрів. Вартість квартири складає $34034.

За детальною інформацією, щодо придбання квартири звертайтесь у відділ продажу за адресою: вул. Нагірна, 18/16, або за тел.:+38 (044) 228 38 98.

Вигідна пропозиція в ЖК «Хенесі Хаус»

Планування однокімнатної квартири в ЖК Henesi House

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Хенесі Хаус» ─ 18-поверховий будинок комфорт-класу. Новобудова складається з трьох секцій, технологія будівництва монолітно-каркасна. Зовнішні стіни утеплюють мінеральною ватою та облицьовують клінкерною плиткою.
Житловий фонд комплексу представлений одно-, дво- та трикімнатними квартирами з оптимальним плануванням від 36 до 122 м2.
Нижні поверхи будинку відведені під комерційні об’єкти, де розташуються магазини, відділення банків, салони краси та ін. На першому поверсі передбачені зона рецепції та консьєрж-сервісу, які надаватимуть мешканцям допомогу у вирішенні нагальних питань. Також тут будуть коляскова та паркінг для велосипедів.
На відкритих терасах, що на даху будівлі, для мешканців облаштований спортивний майданчик із тренажерами, лаунж-зона з шезлонгами, плетеними столиками та кріслами.
Для автомобілів передбачений дворівневий підземний паркінг на 65 паркомісць.
Закрита територія новобудови знаходитиметься під цілодобовою охороною та відеонаглядом. На в’їзді розташований шлагбаум, у кожній секції будинку передбачені електронні замки.
До привілеїв комплексу можна віднести його розташування та розвинену зовнішню інфраструктуру. Поряд із «Хенесі Хаус» розташований Кирилівський лісопарк та Смородинський парк. У зоні пішої доступності знаходиться багато шкіл, садочків та інших навчальних та спортивних закладів. До ТЦ «Променада» всього 700 метрів.

Обговорити переваги та недоліки новобудови, поспілкуватись із інвесторами та представниками забудовника можна на форумі ЖК Henesi House.

Новина від ЖК Henesi House

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

4 комментария
Арсений• 
Ловись идиот большой и маленький!
-2+0
ВВ• 
Браво, если у Вас есть лишние 7 ка долл=)
0+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx