Подать объявление

Акційна пропозиція на 2-кімнатне житло в ЖК Idilika

Акційна пропозиція на 2-кімнатне житло в ЖК Idilika
ЖК Idilika зводять у місті Буча, на вулиці Івана Кожедуба, 8А, в 30-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції київського метрополітену «Академмістечко».

Для інвесторів, які розглядають варіант придбання двокімнатного житла, варто звернути увагу на пропозицію від компанії Bricks development. Як стало відомо порталу Domik.ua, сплачуючи повну вартість квартири з плануванням 2В у ЖК Idilika, можна заощадити 37 200 грн, а отже квартира обійдеться у 785 тис. грн. Зазначимо, що кількість помешкань вказаного типу обмежена, як і термін акції. Пропозиція актуальна лише  до 30 листопада 2019 року.

Акція на двокімнатні квартири в ЖК Idilika

Забудовник впевнений, що у двокімнатній квартирі площею 62,25 кв. м вистачить простору як для комфорту батьків, так і для розвитку малюка. У  помешканні заплановано кімнати площами 13,76 і 17 кв. м. Меншу можна облаштувати як дитячу, більшу – для батьків. На кухні в 16 кв. м вистачить місця і для родинних обідів, і для посиденьок із друзями.

Дізнатися подробиці та  отримати консультацію придбання житлової нерухомості в комплексі можна у відділі продажів за телефоном: +38 (073) 366 39 96.

Планування типу 2В у ЖК Idilika

Стисло про житловий комплекс

Idilika – житловий комплекс комфорт-класу, який являтиме собою трисекційний 10-поверховий будинок зведений у формі літери «П». Завдяки такому конструкційному рішенню, утвориться затишне подвір’я для відпочинку мешканців. У новобудові запроектовано 324 квартири, нежитлові приміщення під комори, а також комерційна нерухомість. Житловий фонд представлятимуть одно-, дво-, три- та чотирикімнатні помешкання, у тому числі дворівневі.

У дворі організують простір, де малеча зможе бавитись на дитячому майданчику, а батьки – відпочивати або активно проводити свій час.

На території проведуть озеленення з ландшафтним дизайном, облаштують критий паркінг із місцями для підзарядки електротранспорту, а також обладнають окрему зону відпочинку з озером.

Обговорити будь-які питання щодо проекту, а також залишити коментар можна на форумі ЖК Idilika.

Новина від компанії Bricks development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее