Подать объявление

Акційна пропозиція від забудовника «Паркове місто»

Акційна пропозиція від забудовника «Паркове місто»
Екосистему майбутнього «Паркове місто» зводять на вулиці Вишгородській столичного Подільського району, в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Мінська» і «Оболонь».

Як стало відомо порталу Domik.ua, майбутні інвестори ЖК «Паркове місто» можуть заощадити неабиякі кошти, купуючи квартиру в комплексі. Компанія UDP, за умови повної сплати, надає знижку у розмірі $150 на кожному квадратному метрі. Зазначимо, що інвесторам варто поквапитись, оскільки кількість квартир обмежена, лише 15 помешкань, а пропозиція діє до 31 березня 2020 року.

Спеціальна пропозиція для інвесторів екосистеми «Паркове місто»

У забудовника впевнені, що інвестиції в нерухомість – надійний спосіб збереження капіталу під час нестабільної ситуації з коливанням  курсу валют. Крім того, вартість нерухомості зазвичай не схильна до швидких стрибків, її практично неможливо втратити і, навіть, за умов найглибшої кризи вона залишається фінансовим активом, а у разі  довгострокового планування – найперспективнішим способом збереження коштів.

Наразі, забудовник екосистеми майбутнього «Паркове місто» продовжує будівництво 7-ї черги за звичайним режимом, з дотриманням усіх рекомендацій щодо безпеки будівельників.

Зазначимо, що на поточний момент у продажу наявна нерухомість площею 31-165 кв. м, де запроектовано від однієї до п’яти кімнат. Серед планувань – дворівневе житло. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 33 350 грн.

Дізнатися, на які саме квартири розповсюджується пропозиція забудовника, а також отримати будь-яку консультацію стосовно інвестування у нерухомість комплексу можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 379 42 58.

Приєднатися до спілкування інвесторів та дізнатися більше про об’єкт можна на форумі ЖК «Паркове місто».

Новина від ЖК «Паркове місто»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее