Подать объявление

Акційні ціни на останні квартири в PecherSKY

Акційні ціни на останні квартири в PecherSKY
Столичний житловий комплекс преміум-класу PecherSKY розташований на Печерську, на перетині вулиці Болсуновської, 2 та бульвару Дружби Народів, 40.

Локація комплексу вдало поєднує в собі близькість до багатьох об'єктів інфраструктури та зручну транспортну доступність, - підкреслюють представники компанії-забудовника.

Компанія «KDD Engineering» , що виступає девелопером новобудови, оголошує про фінал проекту та пропонує інвесторам спеціальні ціни на житло у новобудові.

Як стало відомо порталу Domik.ua , останні 4 квартири у ЖК PecherSKY реалізуються за ексклюзивною ціною 2 490 $/кв. м.

Вартість житла розраховується за курсом Національного банку України у день підписання договору. Деталі можна дізнатися, завітавши до відділу продажу та шоуруми, що знаходяться на території комплексу, або подзвонивши за телефоном: (044) 495-84-48.

Спеціальна пропозиція для покупців житла у ЖК PecherSKY

Стильна архітектура PecherSky гармонійно вписується в навколишній ландшафт. Сучасна будівля в димчастих природніх відтінках відображає вишуканий стиль і лаконічну розкіш будівлі, - зазначають представники забудовника.

У житловому комплексі PecherSKY нараховується 219 квартир, передбачено багаторівневий підземний паркінг для 285-ти автомобілів. На першому поверсі комплексу розташований хол з ресепшеном та двома зонами відпочинку. Для мешканців новобудови працює власний консьєрж-сервіс. Територія житлового комплексу — закрита, тут розташовані дитячий та спортивний майданчики.

Обговорити деталі комплексу, особливості технології будівництва, облаштування прибудинкової території та характеристики квартир можна на форумі ЖК PecherSKY .

Новина від компанії KDD Engineering

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее