Подать объявление

Акційні умови розтермінування на житлову нерухомість у будинку №11 ЖР RYBALSKY

Акційні умови розтермінування на житлову нерухомість у будинку №11 ЖР RYBALSKY
RYBALSKY зводять у Подільському районі Києва, на вулиці Набережно-Рибальській, 3 і 9, що у 8-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Поштова площа».

У 11-му будинку житлового району RYBALSKY, що реалізують компанії Perfect Group та SAGA Development, інвесторам доступні акційні умови розтермінування на житлову нерухомість. Як стало відомо порталу Domik.ua, уперше на цьому об’єкті забудовники пропонують розстрочку у гривні на 24 місяці. Сума першого внеску має бути не меншою ніж 30%. Протягом перших 6-ти місяців діє пільговий період без подорожчання. Як зауважили у забудовників, скористатися розтермінуванням у національній валюті можна лише протягом наступних 3-х місяців.

Розтермінування від забудовників на квартири в RYBALSKY

Також, інвестори можуть купити квартиру на виплату в доларах США без подорожчання. Під час купівлі оселі забудовники фіксують її вартість на весь період розтермінування, який становить 24 місяці. Перший внесок – 30%. У договорі не прописується нижня межа курсу валют, тож у разі зниження курсу долара США інвестор може сплачувати за мінімальним курсом НБУ. Пропозиція розтермінування у валюті за таких умов також дійсна впродовж 3-х місяців.

Крім того, на постійній основі у RYBALSKY діє розтермінування у доларах США з подорожчанням 7,9%. Серед основних умов – 10-відсотковий перший внесок. Строк виплат збільшений до 36-ти місяців. У разі вибору такої пропозиції діє гнучкий курс валют і у договорі також не фіксується нижня межа курсу.

Про детальні умови придбання помешкання в житловому районі RYBALSKY, а також про доступні планування та ціни можна розпитати у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 290 73 55.

Ознайомитись із відгуками та коментарями інвесторів щодо проекту можна на форумі RYBALSKY.

Новина від компанії SAGA Development

 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx