Подать объявление

Акція «Разом вигідніше!» у ЖК «Новий Автограф»

Акція «Разом вигідніше!» у ЖК «Новий Автограф»
ЖК «Новий Автограф» зводять на столичній вулиці Генерала Жмаченка, 26 у Дніпровському районі. Дорога від станцій метро «Дарниця» та «Чернігівська» займає 5-7 хвилин їзди на автомобілі.

Девелопер повного циклу DIM group підготував пакетну пропозицію для всіх, хто розмірковує зробити інвестицію у нове житло в ЖК «Новий Автограф». Порталу Domik.ua стало відомо, що майбутні інвестори мають можливість заощадити на придбанні квартири у рамках акції «Разом вигідніше!» та отримати додаткову знижку на квартиру у розмірі 2% за умови придбання машиномісця в паркінгу. Пропозиція забудовника актуальна до 30 листопада 2019 року.

Вигідна пропозиція від забудовника у ЖК «Новий Автограф»

На поточний момент у комплексі доступне житло у двох будинках. До продажу представлені квартири площами від 49,16 до 179,98 кв. м, де запроектовано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 24 197 грн. Завершення будівництва обох будинків заплановане на IV квартал 2021 року.

Дізнатися подробиці можна у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 391 04 27.

Стисло про житловий комплекс

«Новий Автограф» – житловий комплекс комфорт-класу, який з’явиться у безпосередній близькості до  столичного парку «Перемога». За проектом, у комплексі передбачено зведення двох новобудов із власною інфраструктурою. Крім житлової нерухомості, у будинках запланована й комерційна, а також нежитлові приміщення під комори. Згодом тут з’являться різноманітні магазини, кав’ярні, пекарні, банківські відділення та ін.

На подвір’ї реалізують концепцію «двір без машин». Для автомобілів передбачений підземний паркінг, розрахований на 157 машино-місць та 6 – для мототранспорту. Поруч із комплексом – гостьові стоянки, відокремлені від смуг транспортного руху. Внутрішній простір буде доступний лише мешканцям та їх гостям. На закритій території  заплановані різноманітні майданчики для спортивних занять та дитячих ігор, а також місця для відпочинку.

Завдяки вдалому розташуванню, для мешканців буде доступна інфраструктура трьох столичних масивів – Північно-Броварського, Лісового та Воскресенки. Серед об’єктів – вищі навчальні та медичні заклади, ринок «Юність», парк «Кіото» тощо.

Приєднатися до спілкування з інвесторами та дізнатися більше про об’єкт можна на форумі ЖК «Новий Автограф».

Новина від DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx