Подать объявление

Акції січня від забудовника ЖК «Лебединий»

Акції січня від забудовника ЖК «Лебединий»
ЖК «Лебединий» зводять на вулиці Ревуцького, 40 Дарницького району Києва, в 4-х хвилинах пішої ходи від станції метро «Харківська».

Порталу Domik.ua стало відомо, що наразі – слушний момент вигідно інвестувати у нерухомість ЖК «Лебединий». Так, у разі купівлі житла у комплексі, компанія Perfect Group надає 17-відсоткову знижку. Крім того, інвестори можуть купити квартиру на виплату строком до 30-ти місяців.

Отримати консультацію щодо умов надання знижки і передбаченого мінімального внеску у разі  розтермінування можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 299 46 01. У свою чергу зазначимо, що у комплексі наявні дво- та трикімнатні планування від 61 до 87 кв. м. Вартість стартує від 20 100 грн за квадратний метр.

Вигідні пропозиції від забудовника ЖК «Лебединий»

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Лебединий» – це три будинки заввишки від 21-го до 25-ти поверхів із власною інфраструктурою та благоустроєм території. Житловий фонд складатиме 1560 квартир із однією, двома чи трьома кімнатами. Будинки комплексу планують ввести в експлуатацію до кінця 2020 року.

У комплексі запланований підземний паркінг. Вже працює дитячий садок «Дивокрил». Комерційні площі, що заплановані на перших поверхах, займуть різні заклади сфери торгівлі, послуг та харчування.

Біля однойменного озера обіцяють облаштувати набережну, завдяки чому мешканці як комплексу, так і району зможуть проводити веселі зустрічі з друзями, сусідами або просто прогулюватися на свіжому повітрі й милуватися тихою поверхнею водойми.

Дізнатися більше про об’єкт, у тому числі з відгуків інвесторів, а також залишити коментар можна на форумі ЖК «Лебединий».

Новина від  компанії Perfect Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее