Подать объявление

Батьки учнів Старопетрівецької школи очікують на допомогу прокуратури: подробиці

Батьки учнів Старопетрівецької школи очікують на допомогу прокуратури: подробиці
У Старих Петрівцях батьки дітей, що відвідують місцеву школу, обурені ситуацією з можливим розкраданням бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт учбового закладу.

Domik.ua публікує колективне повідомлення батьків учнів молодших класів Старопетрівської ЗОШ Вишгородського району Київської області з цього приводу.

На Facebook-сторінці Ірини Ноздровської, чия дитина відвідує Старопетрівську ЗОШ, йдеться про зловживання директором школи своїм службовим становищем. Зокрема, батьки розповідають про непрозорий тендер на проведення капітального ремонту навчального закладу.

«Крали, крадуть і ще довго будуть красти!!! 

Це, Старопетрівська ЗОШ Вишгородського району Київської області, в якій наразі проводиться капітальний ремонт вартістю 2 380 000,00 грн. 

Школа у Старих Петрівцях після ремонту

Все ніби й добре — кольорові фарби на стінах школи вже радують око дітей, якби ж не одне «АЛЕ»…

Директор школи, Лушпей Людмила Анатоліївна, з виду такий собі «божий одуванчик», зловживаючи своїм службовим становищем, привласнила собі з державних коштів, ні багато, ні мало — майже 300 000, 00 грн.

Директор школи у Старих Петрівцях - Людмила Анатоліївна Лушпей

Ви, лохи, платіть податки, бажано ще й побільше, а ми «правильні чувіхи», будемо їх дерибанити й пакувати в свої рідненькі кишені!

У конкурсі на проведення капітального ремонту Старопетрівської ЗОШ змагались два учасники із цінами близькими до очікуваної — 2 388 890,96 грн:

– ТОВ «Євробуд» – 2 080 140,00 грн.

– ТОВ «АМК РЕМ-БУД» – 2 380 000,00 грн.

Читайте також: Кияни у Facebook просять припинити вивозити сміття на Совські озера

Із двох учасників, які подали свої тендерні пропозиції, система ПРОЗОРО визначила переможцем учасника з найбільш економічно вигіднішою пропозицією – ТОВ «Євробуд».

Однак, тендерний комітет Старопетрівської ЗОШ, відхилив тендерну пропозицію ТОВ «Євробуд» і обрав переможцем торгів ТОВ «АМК РЕМ-БУД», з завищеною тендерною пропозицією майже на цілих 300 000, 00 грн, звісно ж, з усім нам зрозумілих причин.

Школа у Старих Петрівцях

В протоколі засідання тендерного комітету від 31.08.2017 р. зазначено, що підставою для відхилення найбільш економічно вигіднішої тендерної пропозиції ТОВ «Євробуд», була нібито невчасно подана вказаним учасником торгів тендерна пропозиція, що не відповідало вимогам тендерної документації замовника.
Проте, з документації, яка знаходиться у відкритому доступі на сайті ПРОЗОРО, чітко вбачається, що ТОВ «Євробуд», якраз таки вчасно подав свою тендерну пропозицію. А от ТОВ «АМК РЕМ-БУД», навпаки — трішки «не вписався» в строки подачі ТП, так як, подав частину своєї пропозиції із запізненням на цілий тиждень — 5 вересня 2017 року.

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-08-11-001801-b

Школа у Старих Петрівцях

А скільки ж на 300 000, 00 грн можна було закупити, наприклад, ліків для дітей, які в зв’язку з відсутністю у батьків коштів, вимушені помирати, дякуючи таким от крадіям бюджетних коштів, як Лушпей?!», - йдеться у повідомленні обурених батьків.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее