Подать объявление

Березневі знижки в UNIT.Home

Березневі знижки в UNIT.Home
ЖК UNIT.Home зводять у Шевченківському районі Києва, в 17-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Лук’янівська», за адресою: вул. Сім’ї Хохлових, 8.

Днями компанії KAN Development та UDP почали реалізацію нового будинку ЖК UNIT.Home – А05. Як стало відомо порталу Domik.ua, наразі – сприятливий момент вигідно інвестувати у нерухомість, адже з нагоди весняного жіночого свята 8 Березня, забудовники надають знижки до 18%. Варто зазначити, що скористатися перевагами пропозиції можна до 9 березня 2020 року.

Вигідна інвестиція в нерухомість ЖК UNIT.Home

На поточний момент до продажу представлені одно-, дво- та трикімнатні квартири від 37,2 до 126,9 кв. м. Ціна метра квадратного по комплексу стартує від 34 450 грн.  Дізнатися подробиці щодо умов отримання знижок та планувань у наявності можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 333 99 99.

Інноваційний парк UNIT.City

Нагадаємо, що UNIT.Home – житлова складова проекту інноваційного парку UNIT.City. У планах забудовників – створити сприятливі умови для співіснування відповідної екосистеми, інфраструктури та розвитку бізнесу у сфері високих технологій та креативної індустрії.

Візуалізація вхідної групи у ЖК UNIT.Home

Житловий квартал складатиметься з будинків заввишки від 5-ти до 25 поверхів, де запроектовано 2 471 квартира різних площ та планувань. Як у кварталі, так і у всьому парку, планують втілити безліч зручностей, послуг, сервісів і смарт-технологій. Крім того, забудовники обіцяють реалізувати стандарти BREEAM, які забезпечують максимально екологічний підхід до забудови  і використаних матеріалів.

Прокоментувати новину та висловитись щодо характеристик проекту можна на форумі ЖК UNIT.Home.

Новина від компанії «КАН Девелопмент»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее