Подать объявление

Безвідсоткова розстрочка на квартири другої черги ЖК «Святобор»

Безвідсоткова розстрочка на квартири другої черги ЖК «Святобор»
Житловий комплекс «Святобор» зводиться в Святошинському районі столиці, на вулиці Верховинній, 28, в 15-ти хвилинах пішої ходи від станцій метро «Житомирська» та «Святошин».

Як стало відомо Domik.ua, у інвесторів житлового комплексу «Святобор» з’явилась можливість придбати житло на вигідних умовах розстрочки. За словами забудовника, виплати здійснюються протягом 18-ти місяців без будь-яких відсотків та додаткових платежів. Пропозиція діє на житло у другій черзі комплексу, де запроектовані нові формати квартирних планувань.

Наразі, до продажу представлені:

  • 1-кімнатні квартири від 40 кв. м;
  • 2-кімнатні – від 58 кв. м;
  • 3-кімнатні – від 81 кв. м.

Забудовник зазначив, що інвесторам також доступні видові апартаменти на верхніх поверхах, звідки відкриваються чудові краєвиди міста.

Розстрочка на квартири у ЖК «Святобор»

Варто відзначити, що введення в експлуатацію будинку заплановано на IV квартал 2019 року. Мінімальна ціна квадратного метра по комплексу становить 24 350 грн.

Дізнатися детальні умови розстрочки від забудовника, а також отримати консультацію щодо планувань та актуальних цін можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 290 31 15.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Святобор» – це шість новобудов, які утворять затишне внутрішнє подвір’я з унікальним простором Park Resort, що стане прикрасою комплексу. Зелений ландшафт та інноваційні технології  гармонійно поєднаються та створять унікальну територію для прогулянок, відпочинку та дозвілля. Серед цікавинок – запашний острів, алеї для пробіжок, енергозберігаюче LED-освітлення, лавки із зарядними пристроями для гаджетів, вільний доступ до Wi-Fi та безліч інших сучасних зручностей для мешканців комплексу.

По зовнішньому периметру прибудинкової території облаштують місця для автомобілів на гостьовому паркінгу. На внутрішньобудинковому паркінгу створені умови для зарядки електротранспорту.

Дізнатися детальніше про інші особливості комплексу та поспілкуватись з інвесторами можна на форумі ЖК «Святобор».

Новина від ЖК «Святобор»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее