Подать объявление

Безвідсоткова розстрочка на квартири в екосфері «Метрополіс»

Безвідсоткова розстрочка на квартири в екосфері «Метрополіс»
Житловий комплекс «Метрополіс» зводиться в Голосіївському районі Києва, на вулиці Академіка Заболотного, 1, що в 5-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Іподром».

Як повідомив девелопер DIM group, відтепер квартири у житловому комплексі «Метрополіс» доступні у розстрочку до 5 років. Порталу Domik.ua стало відомо, що мінімальний перший внесок складає 30% від вартості житла. Залишок суми вноситься щомісяця, зручними для покупця виплатами. Крім того, ціна за квадратний метр фіксується на весь період розстрочки. Забудовник зауважив, що пропозиція діє на прозорих умовах та без жодних додаткових комісій (лише  оптимальні виплати, які не стануть обтяжувати інвестора).

Про детальні умови розстрочки, доступні планування квартир та актуальну вартість можна дізнатися у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 499 35 62.

Розстрочки на квартири в екосфері «Метрополіс»

Стисло про житловий комплекс

Екосфера «Метрополіс» – зелений оазис на території площею 5,8 га, два з яких займатиме власна паркова зона з місцями для відпочинку. Комплекс об’єднає в собі одно- та багатосекційні будинки, заввишки від 10 до 34 поверхів, які зведуть у чотири черги. Житловий фонд складатиме 2 857 квартир. Площа житлових приміщень становитиме від 29 до 200 кв. м. Досягти ергономічних і функціональних планувань дозволяє особливий підхід забудовника: майбутній власник житла може обрати квартиру з якісним ремонтом  і все, що залишиться – лише розставити меблі.

Простір здоров’я і територія безпеки – так позиціонується житловий комплекс. Його навколишній простір сплановано таким чином, щоб усе сприяло відновленню та наповнювало життєвими силами кожного мешканця.

Дізнатися про переваги екосфери, а також поспілкуватись з інвесторами можна на форумі ЖК «Метрополіс».

Новина від DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Lamo• 
Всегда мучил вопрос - почему перекресток на окружной дороге назвали "экосферой"? И как там вопрос с этажностью? так понимаю его еще не решили
0+0
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее