Подать объявление

Бронювання нерухомості в ЖК Delrey

Бронювання нерухомості в ЖК Delrey
Житловий комплекс Delrey з’явиться на Військовому проїзді столичного Печерського району, в 5-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Либідська», «Дружби народів» або «Видубичі».

Порталу Domik.ua стало відомо, що компанія Delmar Groups, попри знижений щоденний  ритм, продовжує працювати дистанційно. Забудовник повідомив, що здоров’я співробітників та інвесторів – один із пріоритетів компанії, тому центр продажу у ЖК Delrey перейшов у режим онлайн, а консультації «тет-а-тет» проводяться  за попереднім записом.

Відділ продажу у ЖК Delrey працює в режимі on-line

Забудовник впевнений, що сучасні технології дозволяють надавати повноцінну консультацію онлайн, а тому інвестори можуть забронювати обрану квартиру в режимі реального часу.

Зазначимо, що на поточний момент до реалізації представлені одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири площею від 47 до 232 кв. м. Серед доступних планувань – дворівневі помешкання. Вартість квадратного метра стартує від $1220.

Дізнатися про умови інвестування на етапі боронування, а також отримати консультацію з будь-якого питання щодо проекту можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 333 60 53.

Стисло про житловий комплекс

Delrey – об’єкт  бізнес-класу з архітектурою властивою стилю біо-тек. У 25-поверховому будинку запроектовано 242 квартири у понад 20-ти варіантах планувань. У деяких помешканнях заплановані тераси.

Будинок зведуть за монолітно-каркасною технологією та застосують панорамне скління. У новобудові заплановане індивідуальне електричне опалення.

На прибудинковій території ЖК Delrey

На трьох нижніх поверхах – комерційна зона, яку відведуть під заклади торгівлі, послуг тощо. Для автомобілів передбачений підземний паркінг, розрахований на 192 транспортних засоби. На прибудинковій території проведуть озеленення та влаштують різні місця для комфортного відпочинку і дозвілля.

Залишити коментар щодо об’єкта та поспілкуватись із інвесторами можна на форумі ЖК Delrey.

Новина від компанії Delmar Groups

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx