Подать объявление

Будівництво ЖК «Америка» у липні 2020 року

Будівництво ЖК «Америка» у липні 2020 року
Житловий комплекс «Америка» будують у Франківському районі Львова на вулиці Володимира Великого, 10, в 15-ти хвилинах їзди на авто від площі Ринок.

Портал Domik.ua продовжує розповідати про хід будівництва житлового комплексу «Америка» від корпорації нерухомості «РІЕЛ». Забудовник повідомив, що роботи тривають у будинках Д-2 та Д-1.

Наразі, у будинку Д-2 завершується штукатурення стін та триває залиття стяжки у другій секції. У першій секції стяжку завершено та розпочато оздоблення місць загального користування. Окрім того, у секціях 1-3 виконано розведення мережі електропостачання у квартирах і монтаж систем водопостачання, опалення та слаботочних мереж.

Друга секція будинку Д-2

У другій секції будинку Д-1 будівельники завершують штукатурення стін та продовжують працювати над залиттям стяжок. У секціях 2 та 3 розведено електрику у квартирах та виконано монтаж систем водопостачання і опалення. У третій секції також триває штукатурення стін. Окрім того, у будинку утеплюють та оздоблюють фасади.

Отримати консультацію щодо перебігу будівництва, умов придбання квартир та актуальних цін, можна у менеджерів відділів продажу забудовника:

  • вул. Володимира Великого, 10;
  • вул. Рудненська, 8;
  • вул. Левандівська, 12;
  • вул. Б. Хмельницького, 116.

Нагадаємо, що ЖК «Америка» складатиметься з 15-ти різноповерхових будинків комфорт-класу. Загальна кількість квартир, запроектованих у новобудовах, – 386. Серед планувань – одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі квартири. Власна інфраструктура комплексу представлена дитячим садочком, початковою школою, ігровими та спортивними майданчиками, паркінгами.

Більше про проект читайте на форумі ЖК «Америка».

Новина від корпорації нерухомості «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее