Подать объявление

Будівництво ЖК Great: звіт за жовтень 2019 року

Будівництво ЖК Great: звіт за жовтень 2019 року
ЖК Great зводять на Дніпровській набережній столиці, що у Дарницькому районі. Дорога на автомобілі від станції метро «Осокорки» займає 5 хвилин.

Порталу Domik.ua стало відомо про стан будівництва столичного ЖК Great. У звіті від забудовників зазначено, що у жовтні 2019 року на будмайданчику проводились наступні роботи, описані далі. У будинку №1 завершилось облаштування фундаменту та ростверку. Будівельники почали працювати над вертикальними монолітними конструкціями на рівні 3-го поверху.

Зведення будинку №1 ЖК Great станом у жовтні 2019 року

Поруч із новобудовою №2 встановили баштовий кран. Майже завершені роботи з облаштування ростверку цього будинку. Робітники почали монтаж вертикальних монолітних конструкцій на рівні першого поверху.

Будівельні роботи на майданчику ЖК Great у жовтні 2019 року

У будинку №3 завершені роботи з облаштування пальового поля і ростверку всієї новобудови. Будівельники працюють над вертикальними монолітними конструкціями на рівні 10-го поверху житлової частини.

Будівництво третьої новобудови ЖК Great у жовтні 2019 року

У будинку №4 проведені роботи з гідроізоляції. На завершальному етапі – облаштування ростверку.

Варто зазначити, що на поточний момент у зазначених новобудовах до купівлі доступні одно-, дво- та трикімнатні помешкання, площею від 46,48 до 95,55 кв. м. Вартість квадратного метра – від 18 250 грн. Завершення будівництва перших будинків заплановане на II квартал 2021 року. Дізнатися про наявні планування детальніше можна у відділі продажів за телефоном: +38 (067) 814 97 30.

ЖК Great – це 13 новобудов із розвиненою інфраструктурою та благоустроєм прибудинкових територій. Житловий фонд перших чотирьох будинків становитиме 1520 квартир. Для автомобілів у комплексі заплановано місця як у підземних, так і на наземних паркінгах,  передбачено нежитлові приміщення призначені для комор та комерційних об’єктів. На території проведуть озеленення, згодом тут з’являться спортивні та дитячі майданчики, місця для відпочинку. Крім того, у комплексі планується відкриття дитячого садка та школи, стадіону, офісного та торгово-офісного комплексу, а також багато інших корисних локацій.

Залишити відгук стосовно проекту та поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК Great.

Новина від будівельної корпорації «РІЕЛ» і девелоперської компанії IB Alliance

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее