Подать объявление

Будівництво ЖК Henesi House станом на липень 2019 року

Будівництво ЖК Henesi House станом на липень 2019 року
Житловий комплекс Henesi House зводять в 7-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лук’янівська», на вулиці Нагірній, 18/16 Шевченківського району столиці.

Портал Domik.ua отримав новини щодо будівництва ЖК Henesi House. Як розповів забудовник, станом на 22 липня 2019 року, в першій секції будинку завершено оздоблення місць загального користування (далі – МЗК) та монтаж перил огородження із нержавіючої сталі. Також будівельники закінчили працювати на сходових майданчиках: стіни оздоблені декоративною штукатуркою, укладено облицювальну плитку та декоративний плінтус. Наразі, у першій секції тривають підготовчі роботи з бетонування плити перекриття вхідної групи та розпочався монтаж ліфту Schindler.

Оздоблення МЗК першої секції ЖК Henesi House

Сходовий майданчик у І секції ЖК Henesi House

МЗК першої секції ЖК Henesi House

Монтаж ліфту Schindler у І секції ЖК Henesi House

В 2-й секції до 16-го поверху завершений монтаж труб інженерних комунікацій під підлогою, а також виконано штукатурку стін і стяжку підлоги у МЗК. Тепер спеціалісти готуються вкладати тут облицювальну плитку. Роботи проведуть і у холодних переходах.

Фасадні роботи у новобудові ЖК Henesi House

Будівництво ЖК Henesi House

Монтаж труб у ІІ секції ЖК Henesi House

Розведення інженерних мереж у ІІ секції ЖК Henesi House

У 3-й секції завершено зведення зовнішніх і внутрішніх стін, а також міжквартирних перегородок. На 95% виконані фасадні роботи. Також практично встановлені світлопрозорі конструкції. З 1-го по 6-й поверхи в МЗК виконано стяжку підлоги, до 7-го – змонтовано труби інженерних систем.

На будівельному  майданчику ЖК Henesi House

Утеплення фасадів ІІІ секції ЖК Henesi House

Нагадаємо, що Henesi House – житловий комплекс комфорт-класу, який являтиме собою трисекційний будинок із дворівневим підземним паркінгом і експлуатованою покрівлею. У новобудові, заввишки 14, 15 та 23 поверхи, запроектовано 300 помешкань із однією, двома та трьома кімнатами, у тому числі на двох рівнях. Площі житлових приміщень варіюють від 26,2 до 178,1 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу складає 20 600 грн. 

Дізнатися про доступні до придбання планування та актуальні пропозиції від забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 228 38 98.

Більше про комплекс – на форумі ЖК Henesi House.

Новина від ЖК Henesi House

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее