Подать объявление

Черговий хід будівництва «Альпійського містечка»

Черговий хід будівництва «Альпійського містечка»
ЖК Desna residence, складовою якого є «Альпійське містечко», розташований у селі Зазим’я Броварського району, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лісова».

Порталу Domik.ua стало відомо про стан будівельних робіт на майданчику «Альпійського містечка», яке зводять у ЖК Desna residence. Як повідомив забудовник, будинки «Тіроль 4» і «Давос 5» введені в експлуатацію. Наразі, тривають роботи по облаштуванню прибудинкових територій цих новобудов.

Прибудинкова територія новобудов «Альпійського містечка»

Завершення фасадних робіт у новобудові «Альпійського містечка»

У будинку «Давос 3» спеціалісти завершили фасадні роботи та монтаж металочерепиці на покрівлю. У внутрішніх приміщеннях облаштовано штукатурку стін та розпочато стяжку підлоги.

У «Тіроль 6» завершено цегляну кладку мансардного поверху та проведено монтаж віконних блоків. Незабаром буде закінчено фасадні та покрівельні роботи. У будинку триває штукатурка стін.

Облаштування фасадів у шале «Альпійського містечка»

У будинку «Давос 7» встановлено плиту перекриття 4-го поверху. Каменярі завершили цегляну кладку мансардного поверху. Наразі ведеться облаштування металочерепиці на покрівлі. Розпочато фасадні роботи.

На будмайданчику «Альпійського містечка»

У «Давос 9» завершено монтаж плит перекриття 2-го та 3-го поверхів, а також цегляну кладку 4-го.

У «Тіроль 8» ведуться роботи з облаштування монолітного поясу 4-го поверху. Триває прокладання внутрішніх інженерних мереж, розпочато монтаж вікон.

Зведення шале «Альпійського містечка»

Для майбутніх новобудов «Шатель 10» і «Шатель 11» зроблений котлован. Будівельники почали облаштування монолітного фундаменту.

Майбутня вулиця в «Альпійському містечку»

У «Альпійському містечку» ЖК Desna residence триває і будівництво 2-ї  черги.

У будинку «Тіроль 12» встановлено плиту перекриття цокольного поверху та завершено кладку цегли на першому поверсі. Зараз тут триває монтаж перегородок та плит перекриття. У «Давос 13» завершені роботи з встановлення монолітного поясу 4-го поверху. Каменярі вкладають цеглу на мансарді. Наразі, у будинку триває утеплення фасадів, а також їх облаштування природним каменем.

Цегляна кладка мансардного поверху у новобудові «Альпійського містечка»

У будинку «Тіроль 14» влаштовані перегородки цокольного поверху. На першому завершено цегляну кладку. Спеціалісти «перейшли» на 2-й поверх.

Зведення другого поверху шале «Альпійського містечка»

Завершені роботи із залиття монолітного фундаменту для будинку «Давос 15». Розпочато монтаж фундаментних блоків стін (далі – ФБС).

Початок будівництва нового шале «Альпійського містечка»

У «Тіроль 16» завершено облаштування покрівлі. У будинку встановлюють віконні блоки. Будівельники почали фасадні роботи.

У новобудові «Давос 17» завершено цегляну кладку 1-го та 2-го поверхів. Ведуться роботи з облаштування перегородок на 2-му.

Завершено роботи із залиття монолітного фундаменту та монтажу ФБС будинку «Давос 18». Будівельники почали облаштування монолітного поясу та підлоги цокольного поверху.

Будівельні роботи в «Альпійському містечку»

Забудовник повідомив, що з 1-го вересня почнеться облаштування котловану під новобудову «Давос 19».

У «Давос 20» завершено монолітний пояс і цегляну кладку першого поверху. Наразі, будівельники облаштовують тут перегородки.

У будинку «Давос 21» завершено монтаж ФБС. На першому поверсі новобудови триває цегляна кладка.

Слідкувати за будівництвом шале «Альпійського містечка», а також обговорити характеристики комплексу можна на форумі ЖК Desna residence.

Новина від ЖК Desna Residence

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее