Подать объявление

День відкритих дверей у котеджному містечку «Нова Олександрівка»

День відкритих дверей у котеджному містечку «Нова Олександрівка»
Котеджне містечко «Нова Олександрівка» знаходиться в селі Безуглівка Київської області, що у 18-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Бориспільська».

Як стало відомо порталу Domik.ua, 14 та 15 вересня 2019 року в КМ «Нова Олександрівка» відбудеться День відкритих дверей, де інвестори можуть ознайомитися з перевагами нових проектних рішень. У ці дні, компанія Evrodim даруватиме терасу всім, хто вирішить купити будинок у містечку. А ще, забудовник вважає, що тепла погода нинішніми осінніми вихідними  – це чудовий привід зустрітися і провести час на природі з користю.

Подарунки у День відкритих дверей у «Новій Олександрівці»

Як розповіли у забудовника, команда архітекторів та будівельників певний час розробляла свіжі та сучасні ідеї, які сьогодні реалізують у новій черзі котеджного містечка. Наприклад, побудований проект «Барселона», площею у базовій комплектації 139 кв. м, було розраховано  для великої родини. Тут запроектовано 4 спальні (5 – у розширеному варіанті), кухня-студія 32 кв. м та 2 санвузли (3 – у розширеному варіанті).

Забудовник запевняє, що окрім «Барселони» є на що подивитись і підібрати для кожного, хто все ж таки вирішить змінити метушливу столицю на затишок приміського життя.

Зазначимо, що вартість квадратного метра будинку містечка стартує від 11 800 грн.

Котеджне містечко «Нова Олександрівка» розташоване за 12 км від Києва. Площа комплексу у 18 га розрахована на ділянки від 5,5 до 9,7 соток. Територія повністю огороджена, а в кожній черзі будівництва передбачений власний в’їзд, що не заважатиме комфорту інвесторів.

Новобудова у КМ «Нова Олександрівка»

Для інвестицій доступні будинки від 76 до 160 кв. м. А щоб визначитись із площею та проектом, забудовник радить записатися на консультацію з менеджером відділу продажів за телефоном: +38 (044) 227 77 22. Саме у ході спілкування зі спеціалістом можна дізнатися про важливі аспекти придбання заміського будинку та скористатися всіма вигідними пропозиціями від забудовника. І головне – отримати у подарунок терасу, лише підписавши завдаток.

Відгуки щодо об’єктів забудовника та спілкування інвесторів відбувається на форумі котеджних містечок Evrodim.

Новина від компанії Evrodim

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Валерия• 
То есть дома там все без террас, а если ты ее выиграешь, строители просто пристроят ее к дому? О_о
0+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее