Подать объявление

Дистанційна робота відділу продажу ЖК Svitlo Park на період карантину

Дистанційна робота відділу продажу ЖК Svitlo Park на період карантину
Міні-містечко Svitlo Park зводять на Наддніпрянському шосе, 2а, що в 13-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Видубичі».

Порталу Domik.ua стало відомо, що в умовах запровадженого карантину у відділі продажу  Svitlo Park потурбувалися про безпеку інвесторів. Девелопер підготувався до нового формату спілкування – відеоконсультацій за допомогою додатка Zoom. Відтепер, інвестори мають змогу, не виходячи з дому, поспілкуватися з менеджером та домовитися про купівлю квартири в міні-містечку.

В ЖК Svitlo Park консультують в Zoom

«Якщо ви бажаєте поспілкуватись особисто та укласти угоду про придбання квартири, ми передбачили можливість зустрічі з менеджером у відділі продажу за попереднім записом», – йдеться у повідомленні.

Відділ продажу працює у черговому режимі щодня: з 09:00 до 19:00 – у будні та з 10:00 до 18:00 – у вихідні дні.

Офіс забезпечений усіма необхідними засобами індивідуального захисту – є одноразові маски, дезінфікуючі засоби та пристрій для вимірювання температури. Крім того, кілька разів на день у приміщенні проводиться вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів , постійно протираються столи та дверні ручки. Співробітники стежать за показниками власної температури,  вимірюючи її двічі на день.

Також девелопер повідомив, що на будмайданчику ЖК Svitlo Park продовжуються роботи, а співробітники головного офісу переведені на дистанційну роботу. Всі технічні та координаційні питання вирішуються швидко та якісно за допомогою сучасних систем управління.

Зателефонувавши у відділ продажів за тел.:  +38 (044) 393 15 51, інвестори можуть отримати не лише  вичерпну консультацію щодо пропозицій і умов інвестування, а й допомогу у встановленні та налаштуванні додатка  Zoom.

Консультації надаються інвесторам у повному обсязі за допомогою телефонного зв’язку, он-лайн та на форумі ЖК Svitlo Park.

Новина від ЖК Svitlo Park

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее