Подать объявление

Будівництво на місці автостоянок у Львові

Будівництво на місці автостоянок у Львові
У Львові громада обговорить доцільність будівництва багатоповерхівок на місці кількох автомобільних стоянок.

Зокрема, житлові комплекси можуть бути зведені на вулицях Трускавецькій, 11-а, Трильовського, 4-а, 4-б та перетині Замарстинівської й Мазепи.

Будівельні компанії мають намір звести будинки на територіях, що належить до земель промислового, транспортного, енергетичного та оборонного призначення.

Громадське обговорення було ініційоване у зв'язку з постановою міськради про дозвіл на будівництво багатоповерхівок за зазначеними адресами.

Мер міста Андрій Садовий доручив ініціювати та провести громадські обговорення, в ході яких місцеві мешканці змогли б вирішити, чи хочуть вони бачити по сусідству житлові комплекси.

Читайте також: Чому у Львові не покарають незаконних забудовників

Незважаючи на те, що землі на вулиці Трускавецькій, 11-а — це території промисловості та транспортного і енергетичного призначення, міськрада дозволила ТзОВ «Аметрин» змінити їх цільове призначення. Відтак, депутати виділили в оренду компанії наділ для зведення багатоповерхівок на 5 років.

Земля на вулиці Трильовського, 4-а, 4-б стане будівельним майданчиком для житлових будинків та паркінгів. Її віддали в оренду на 10 років. Земельний наділ перевели зі статусу землі для промисловості і транспорту у землю житлового призначення. На цих територіях не може вестися капітальне будівництво через посадку багаторічних насаджень.

Земельній ділянці на перетині вулиць Замарстинівської й Мазепи також змінили цільове призначення для будівництва багатоповерхівки Компанією «Фах».

Domik.ua дізнався, що громадські обговорення 3 серпня пройдуть о 17:00 на перетині вулиць Замарстинівської й Мазепи, о 18:30 – на вулиці Трильовського, 4-а, 4-б, а 4 серпня — о 18:00 – на вулиці Трускавецькій.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее