Подать объявление

Достроково введено в експлуатацію другу чергу паркового кварталу «Місто Квітів»

Достроково введено в експлуатацію другу чергу паркового кварталу «Місто Квітів»
Парковий квартал «Місто Квітів» знаходиться у Подільському районі Києва на вулиці Тираспольській, 60, поруч із Сирецьким Дендропарком та станцією метро «Сирець».

Як стало відомо порталу Domik.ua«ІБК ОБРІЙ» та «МЖК Оболонь» на три квартали раніше від запланованого строку будівництва ввели в експлуатацію другий пусковий комплекс «Місто Квітів» за адресою вул. Тираспольська, 43.

Державною архітектурно-будівельною інспекцією  (ДАБІ) України 11.01.2019 року видано сертифікати на житлові будинки №№ 3, 4, 4а і 5, які засвідчують відповідність закінченого будівництва на підставі актів готовності об’єктів до експлуатації від 18.12.2018 року.

Сертифікат серія IУ № 163190111065 від 11.01.2018 р. – житловий будинок №3

Сертифікат серія IУ № 163190111078 від 11.01.2018 р. – житловий будинок №4

Сертифікат серія IУ № 163190111073 від 11.01.2018 р. – житловий будинок №4а

Сертифікат серія IУ № 163190111069 від 11.01.2018 р. – житловий будинок №5

«Не зважаючи на те, що будівельна галузь найбільш гостро відчуває на собі вплив кризи економіки, ми намагаємося оперативно реагувати на виклики і шукати нові методи вирішення проблем. Розуміючий, що ускладнюється будівельний процес і в цілому девелопмент проектів комплексної забудови, ми свідомо обрали і слідуємо тактиці своєчасного завершення будівництва об'єктів. Наша команда зробила приємний сюрприз для наших інвесторів достроково ввівши в експлуатацію другий пусковий комплекс «Місто Квітів». З упевненістю можу сказати, що сьогодні це велика рідкість для будівельного ринку. А для наших клієнтів підтвердження надійності з високим рівнем інвестиційної довіри», ─  повідомила заступник директора з комерційних питань компанії «ІБК Обрій» Олеся Перчак.

Введено в експлуатацію будинки №№ 3, 4, 4а і 5

Нові будинки стали продовженням масштабного проекту Парковий квартал «Місто Квітів», який реалізується за концепцією «Місто в місті». Квартал об'єднує двадцять дев’ять 16-поверхових будинків комфорт-класу. В процесі будівництва застосовують панельну та монолітно-каркасну технології. Зовнішні стіни утеплюють мінеральною ватою.

Житловий фонд комплексу представлений одно-, дво-, три-, 4-кімнатними та дворівневими квартирами оптимальних планувань. Перші поверхи будинків відведені під об'єкти соціальної інфраструктури, а саме: торговий центр, магазини, відділення банків, салони краси, аптеки та ін.

Територія кварталу закрита і знаходиться під охороною та відеонаглядом. Для маленьких мешканців тут облаштовані дитячі та спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле. Для активних людей та молоді будуть облаштовані велосипедні та бігові доріжки та встановлено вуличні тренажери.

Обговорити особливості комплексу та поспілкуватись з інвесторами можна на форумі ЖК «Місто Квітів».

Новина від компанії «ІСК ОБРІЙ»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Никита• 
Тоже мне, на 9 месяцев раньше заявленного срока сдали 7 домов, удивили. В Киеве каждый второй застройщик с такими опережающими темпами сдают свои объекты. Ну, а если серьёзно, есть ли информация по таким достижениям среди других застройщиков, по другим новостроям?
0+0
Андрей• 
Так вот Вы же утверждаете, что каждый второй застройщик раньше срока сдают объекты. Зачем спрашивать? Приведите пример, а люди ознакомятся.
0+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx