Подать объявление

Доступність клубного життя

Доступність клубного життя
У Києві та області стрімко набирають популярність помешкання у малоповерхових будинках так званого «клубного» типу, - впевнені у компанії RK Development.

Domik.ua публікує повідомлення компанії RK Development щодо характеристик клубних будинків та переваг проживання у них.

Термін клубний будинок походить від слова клуб – певного об’єднання людей за інтересами, поглядами, статусом тощо. На практиці клубний будинок це – малоповерховий (2-6 поверхів) будинок з невеликою кількістю квартир (1-4 квартири на кожному поверсі) власною закритою територією, яка має обмежений доступ.

Клубні будинки надзвичайно поширені у більшості країн заходу таких, як Велика Британія, США, Німеччина, Данія, Польща, Скандинавія тощо. Давайте більш детально розглянемо критерії, якими повинен відповідати даний формат житла. Так, за численними опитуваннями мешканців малоповерхових будинків на заході крім традиційних були виділені такі основні переваги:

Місцерозташування

Такі будинки зазвичай знаходяться в районі з розвиненою інфраструктурою, у історичному центр мегаполісу, або у лісопарковій зоні на березі водойми або на морському узбережжі, при цьому не надто далеко від основних об’єктів інфраструктури — магазинів, ресторанів, навчальних закладів, лікарень тощо.

Ексклюзивність проекту

Кожен будинок клубного типу — це явище унікальне, вони зведені за індивідуальним архітектурним проектом, який враховує не тільки і не стільки побажання забудовника, скільки особливості місцевості, навколишнього міського пейзажу тощо. Кожен з них просто зобов’язаний ідеально вписуватися в ландшафт, виділяючись на тлі решти забудови тільки в кращий бік. Ексклюзивний проект також передбачає, що кожна квартира у такому будинку має свою планування продумане зі зручним розташування кімнат. Якщо квартира купується на стадії будівництва, майбутній власник отримує право самостійно розпланувати, скільки кімнат буде в його квартирі, як вони будуть розташовані, тобто взяти активну участь у створенні проекту і його реалізації.

Висока якість будівельних і оздоблювальних матеріалів

У принципі, дана характеристика відноситься до всієї елітної нерухомості, а в ідеалі є найважливішим вимогою до всіх житлових і комерційних будівель, але в описі основних відмінностей таких будинків не згадати про прагнення до натуральним, дорогим матеріалами не можна, так як цього питання потенційні покупці приділяють особливу увагу. Якщо оздобленням своєї квартири можуть займатися самі покупці, керуючись тільки своїм смаком і фантазією, то облаштування місць загального користування, екстер’єру та ландшафтного дизайну лягає на плечі забудовника і повинно відповідати високому, індивідуальному статусу будинку.

Відсутність комерційних об’єктів

На відміну від більшості сучасних новобудов, перші поверхи яких вже традиційно зайняті магазинами, кафе, салонами краси і так далі, клубні будинки — виключно житлової, що пропонує тільки квартири, апартаменти і, можливо, пентхаус з терасою на останньому поверсі.

З одного боку відкривати магазин, салон краси або ресторан у малоквартирній будівлі, де не так вже й багато мешканців, не дуже вигідно з економічної точки зору, з іншого — самі мешканці будинку часто прагнуть тиші, тому точно не зрадіють потоку відвідувачів «з вулиці», що заходять в розташований на цокольному поверсі магазин. Така особливість передбачає, що клубні будинки повинні розташовуватися в районі з розвиненою інфраструктурою.

Інфраструктура

Клубні будинки зазвичай пропонують своїм власникам максимум комфорту. У клубному будинку часто в обов’язковому порядку є і служба  сервісу, система відеоспостереження, яка працює по периметру, а також охорона. В інфраструктуру такого будинку входить зона відпочинку на прибудинковій території, наприклад, майданчики для пікніка з мангалом, декілька затишних альтанок і дитячий майданчик. Також в інфраструктуру комплексу можуть входити камінний зал, більярдна і кімната для куріння.

Крім того, в сучасний клубний будинок передбачає наявність всіх комунікацій, у тому числі кабельне телебачення і високошвидкісний інтернет, багаторівневі системи кондиціювання та максимально доступну автономність, наприклад, власну систему опалення — міні-котельню, артезіанську свердловину, окрему підстанцію і так далі. Незважаючи на те, що поверхів будинку зазвичай не багато, наявність безшумних ліфтів обов’язкова.

Схожість інтересів

Однією з приємних особливостей малоквартирного клубного будинку часто є певна схожість мешканців у рівні доходів, соціальному статусі, інтересах тощо. Це дозволяє сусідам створювати та ефективно керувати ОСББ та контролювати витрати власних коштів, вирішуючи соціально-побутові питання, а також спільно проводити дозвілля.

Часто квартири викуповуються відразу родичами, партнерами по бізнесу або друзями.

Схожість інтересів - це головна відмінність подібних житлових комплексів від решти багатоповерхової нерухомості.

Говорячи про клубні будинки, може виникнути враження, що житло у таких будинках доступне тільки обраним та коштує надзвичайно дорого. Часто це так, однак час не стоїть на місці і вже вітчизняні забудовники починають втілювати у життя проекти, які з одного боку включають всі вищеперераховані переваги клубних будинків, а з іншого досить доступні для придбання.

На сьогодні однією з найцікавіших пропозицій на столичному ринку житла є клубний будинок CORNER , який активно зводиться на затишній вул. Пожарського, у зеленому куточку Троєщини. Місце розташування дозволяє поєднати переваги життя у приватному секторі з розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою великого міста.  Так, лише у 2-х км від будинку знаходиться протока Дніпра – р. Десенка, береги якої вже давно є улюбленим місцем відпочинку киян та гостей міста. Поряд розташовані зупинки трамваю, автобусу, тролейбусу та основні транспортні артерії мікрорайону - вулиці Драйзера та Бальзака, що дозволяє менше ніж за 30 хв. дістатися до центру міста. Також у пішохідній доступності від будинку знаходяться: школа, дитсадок, поліклініка, супермаркет, салон краси, банки, тощо.

Клубний будинок CORNER — це сучасний, малоповерховий будинок клубного типу європейського рівня з  оригінальним дизайном архітектурного проекту, у якому передбачена невелика кількість квартир (всього 34 квартири) з продуманими плануваннями з власними терасами, які можна змінювати індивідуально в залежності від потреб кожного покупця.

Будинок будується з червоної цегли яка утепляється екологічною мінеральною ватою і оздоблюється клінкерною плиткою та фасадною дерев'яною дошкою. Особливу увагу при проектуванні будинку приділили вхідній групі яка виконана у сучасному дизайнерському стилі. Питання безпеки також не залишено поза увагою: закрита територія, цілодобова охорона, робота систем відеоспостереження та персональна система контролю доступу.

Орієнтуючись на  європейські стандарти, для задоволення потреб мешканців, забудовник крім дитячого та спортивного майданчиків також будує на території комплексу рідкісні на нашому ринку - зони барбекю та релаксу біля вогнища.

Крім того, клубний будинок CORNER передбачає наявність всіх комунікацій та індивідуальну систему опалення, що дозволяє регулювати як температуру помешкання так і витрати мешканців.

В той же час незважаючи на малоповерховість  будинку він буде обладнаний ліфтом.

У малоповерхових клубних будинків чимало переваг, а наявність вибору місця проживання – завжди плюс для покупця. Надзвичайно щільна забудова історичного центру Києва призводить до того, що клубні будинки зводяться у віддалених районах міста, таких як Деснянський, Дніпровський, Дарницький, Святошинський тощо. Аналітики вважають таку тенденцію цілком природною і відзначають, що сьогодні на перший план виходить не престижність району, а концепція, загальна ідея будинку, якість будівництва та матеріалів. Експерти сходяться на думці, що попит на житло у малоповерхівках буде зростати і надалі, особливо сьогодні, коли столичний ринок нерухомості «перегрітий» пропозиціями квартир у багатоквартирних будинках, попит на які неухильно падає, - йдеться у повідомленні компанії RK Development.

Дізнатися більше інформації про клубний будинок можна на форумі Corner.

Новина від компанії RK Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее