Подать объявление

Einstein Concept House стане першим в Україні ЖК із комплексною системою безпеки від Ajax Systems

 Einstein Concept House стане першим в Україні ЖК із комплексною системою безпеки від Ajax Systems
ЖК Einstein Concept House зводять у Шевченківському районі столиці, на вулиці Златоустівській, 24А, у 16-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Вокзальна».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у комплексі Einstein Concept House впроваджено надійну систему безпеки від Ajax Systems. Як повідомила компанія SAGA Development, тепер під пильним наглядом – коридори, сходи, територія комплексу та помешкання. Внутрішня служба охорони миттєво реагує на сповіщення.

Високотехнологічна система безпеки у ЖК Einstein Concept House

Система безпеки будь-якого житлового комплексу складається з контролю доступу на територію та відеоспостереження. На жаль, такі заходи справляють лише  враження, проте не здатні перешкодити діям підготовлених зловмисників. У Einstein Concept House передбачено посилену охорону. Комплекс не огороджений парканом, бо у цьому немає потреби, адже у будинок сторонньому пройти буде вельми складно. Вхідні двері обладнані сканерами відбитків пальців, а щоб потрапити на сходову клітку, зайти на поверх чи скористатися ліфтом знадобиться магнітна картка.

Система безпеки Ajax надійно оберігає і майно мешканців. У кожній квартирі встановлені розгалуження Hub Plus, датчики відкриття дверей DoorProtect і руху MotionProtect. Навіть відключення електрики та глушіння сигналу не завадять системі Ajax «стояти на варті». Вона завжди на зв’язку з пультом моніторингу Ajax PRO Desktop, за яким цілодобово чергує оператор внутрішньої служби охорони житлового комплексу.

Навіть, якщо зловмисники обійдуть усі запобіжні заходи і зможуть потрапити у помешкання, Ajax відразу надішле сигнал тривоги на смартфони мешканців і на пульт охорони. Протягом 30-ти секунд ліфти й вхідні двері на поверху буде заблоковано.

Так виглядає ЖК Einstein Concept House

Кожна квартира у ЖК Einstein Concept House комплектується датчиками Ajax LeaksProtect, які здатні убезпечити домівку від протікань. Зафіксувавши витік, сигнал вмить передається на пульт і охоронна служба житлового комплексу дистанційно перекриває постачання води у квартиру, а власники отримують сповіщення про інцидент.

В розетки квартир комплексу встановлять реле Ajax WallSwitch, завдяки чому можна не хвилюватися через не вимкнену праску чи інший електроприлад. Завдяки розумному реле можна дистанційно вмикати та вимикати живлення через мобільний додаток і контролювати споживання енергії. До того ж воно захищає техніку від перенавантаження, а розетку – від перегрівання та  загоряння.

У забудовника повідомили, що у стандартному комплекті Ajax у квартирах житлового комплексу Einstein Concept House передбачено:

  • хаб Ajax Hub Plus;
  • датчик відкриття дверей Ajax DoorProtect;
  • датчик руху Ajax MotionProtect;
  • датчик протікання Ajax LeaksProtect;
  • силове реле Ajax WallSwitch.

Забудовник повідомив, що комплектацію Ajax можна доповнити новими пристроями: датчиками, розумними розетками, брелоками та клавіатурами для керування системою. Наприклад, якщо у будинку встановлена централізована протипожежна система, вона може бути підсилена датчиками Ajax FireProtect Plus, які реагують на дим, зростання температури й чадний газ. Треба зауважити, що під’єднання техніки триває лічені хвилини і не впливає на ремонт – усі пристрої системи безпеки Ajax бездротові.

Обговорити цікавинки та сучасні технології, які впроваджені на об’єкті можна на форумі ЖК Einstein Concept House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Евгения• 
Вот такие системы нужно устанавливать во всех домах!
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее