Подать объявление

Енергоефективність як пріоритет будівництва ЖК Desna Residence  

Енергоефективність як пріоритет будівництва ЖК Desna Residence  
Житловий комплекс комфорт-класу Desna Residence зводиться у селі Зазим’я Броварського району, на вулиці Придорожній, що у 15-ти хвилинах їзди від Києва.

Як стало відомо Domik.ua, зводячи комплекс, забудовник приділив особливу увагу питанню утеплення будинків, що забезпечить енергоефективність ЖК Desna Residence  в цілому.

Під час утеплення фасадів будівель забудовник використовує екологічно чисту мінеральну вату на основі базальтового волокна. Такий матеріал по своїх властивостях є кращим за пінопласт. Термін експлуатації мінеральної вати довший, вона не горить і не руйнується через вплив агресивного навколишнього середовища. Пінопласт легко плавиться і починає руйнуватися через 10-15 років.

Один із житлових будинків комплексу Desna Residence

Ще один елемент підвищення енергоефективності комплексу — це вікна. У всіх будинках ЖК забудовник встановив енергозберігаючі металопластикові вікна з інноваційною системою DoubleSilver. На скло наносяться ультратонкі шари срібла вищого ступеня очищення за допомогою технології плазмового напилювання. Срібло наділяє скло енергозберігаючими характеристиками та допомагає зберігати тепло у 6 разів краще. Так, зекономити на комунальних платежах можна до 30%.

Прибудинкова територія житлового комплексу Desna Residence

Власники житла у ЖК Desna Residence повністю незалежні й у питаннях опалення та гарячого водопостачання у своїх квартирах. Завдяки встановленим енергоефективним двоконтурним котлам мешканці комплексу можуть увімкнути опалення будь-якої миті та регулювати температуру повітря у своєму житлі.

У кожній квартирі встановлені індивідуальні теплові лічильники. Це дозволяє власникам житла сплачувати лише за спожиті гігакалорії, а не за метраж будинку.

Загалом, завдяки використанню сучасних будівельних матеріалів та енергоефективних інженерних рішень забудовник ЖК Desna Residence зменшить втрати тепла через стіни, стелю та вікна у кілька разів.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Desna residence складається з шести цегляних житлових будинків висотою 5 поверхів, а також шале і лінії таунхаусів. Територія комплексу охороняється та знаходиться під відеонаглядом.

Тут розташовані паркінг, магазини, дитячий і спортивний майданчики та зона барбекю. У 5-ти хвилинах ходьби від комплексу знаходяться школа, дитячий садок, супермаркет, ринок та аптека.

Алеї для прогулянок на території комплексу

У будинках новобудови запроектовані одно-, дво-, трикімнатні квартири та дворівневі апартаменти. Площа квартир, представлених у комплексі така:

- однокімнатні — від 35 кв. м;

- двокімнатні  — від 60,93 кв. м;

- трикімнатні — від 74 кв. м;

- дворівневі — від 75 кв. м.

Дізнатися більше про новобудову, ознайомитися з площею та детальним плануванням квартир можна на сайті проекту.

Будинки комплексу в оточенні вічнозелених сосен

Обговорити особливості зведення житлового комплексу, поспілкуватися із представниками забудовника та інвесторами новобудови можна на форумі ЖК Desna Residence.

Новина від ЖК Desna Residence

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx