Подать объявление

Готове житло зі знижками у ЖК «Кришталеві джерела»

Готове житло зі знижками у ЖК «Кришталеві джерела»
Житловий комплекс «Кришталеві джерела» реалізується у столиці, на вулиці Метрологічній, що в Голосіївському районі. Дорога від станції метро «Теремки» до комплексу займає 6 хвилин їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що в ЖК «Кришталеві джерела» можна придбати готове житло зі знижкою до 10%. Як повідомили в компанії KSM-GROUP, кількість квартир обмежена, а пропозиція діє лише до 31 березня 2020 року.

Дізнатися, на які саме планування розповсюджується пропозиція забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 355 55 53.

Візуалізація ЖК «Кришталеві джерела»

У свою чергу зазначимо, що на поточний момент у комплексі реалізують квартири площею від 30,04 до 144,06 кв. м. У плануваннях передбачено від однієї до чотирьох кімнат, у тому числі на двох рівнях. Вартість квадратного метра по комплексу становить від 17 200 грн.

Нагадаємо, що ЖК «Кришталеві джерела» – гармонійне поєднання житлової та комерційної нерухомості у багатоквартирних новобудовах і клубних будинках, котеджах і окремих будівлях для офісів, із різноманітним благоустроєм та багатофункціональною власною інфраструктурою.

На території поруч зі зведеними новобудовами проведено ландшафтне озеленення, а для мешканців облаштовано різні локації для відпочинку і активностей. Для дітлахів встановлені гойдалки, гірки і розвиваючі комплекси. У «Кришталевих джерелах» вже функціонують супермаркети, медцентри, спортклуби, дитячі садки, банки, салони краси та інше.

Дізнатися більше про об’єкт, у тому числі з відгуків інвесторів, можна на форумі ЖК «Кришталеві джерела».

Новина від компанії KSM-GROUP

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx