Подать объявление

Гуманітарна допомога від Stolitsa Group та «Новус Україна»

Гуманітарна допомога від Stolitsa Group та «Новус Україна»
Компанія-забудовник Stolitsa Group розповіла про допомогу під час пандемії

Портал Domik.ua вже повідомляв як працюють забудовники під час карантину. Наразі, у цей нелегкий для країни та цілого світу період, компанії не лише дотримуються зобов’язань перед інвесторами, але й беруться за благодійні справи. На поточний момент до благодійності долучилася Stolitsa Group.

Відгукнувшись на заклик Київської міської державної адміністрації (КМДА), забудовник приєднався до ініціатив Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним киянам, та у партнерстві з «Новус Україна», підготували допомогу для найбільш вразливих верств населення – спеціальні продуктові кошики.

Від Stolitsa Group та «Новус Україна» буде надано Єдиному центру допомоги при КМДА для подальшої передачі тим, хто цього потребує, 10 000 продуктових наборів, що включатимуть найнеобхідніші продукти харчування та непродовольчі товари. Сюди ввійдуть  хліб, крупи, макарони, овочі, олія, цукор, консерви та засоби особистої гігієни.

Перше відвантаження, що складатиметься з 400 наборів, відбудеться 27 березня. Надалі, мережа магазинів NOVUS щодня відвантажуватиме по 400 наборів протягом усього періоду карантину. У разі продовження карантину, компанія буде і надалі надавати гуманітарну допомогу.

Наразі головним пріоритетом роботи «Новус Україна» є забезпечення безперебійного постачання  товарів до магазинів, аби в нинішніх непростих умовах забезпечити доступність необхідних товарів.

Як повідомили  на сайті забудовника: «Беручи участь у даній програмі «Stolitsa Group» і «Новус Україна» спільними зусиллями прагнуть допомогти літнім людям залишатися вдома, щоб уберегти їх здоров'я, яке є головною цінністю для кожного з нас».

Новина від компанії Stolitsa Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx