Подать объявление

Інфраструктура ЖК на Драгоманова, 38 поповнилась новим об’єктом

Інфраструктура ЖК на Драгоманова, 38 поповнилась новим об’єктом
Житловий комплекс на вулиці Драгоманова, 38 знаходиться в Дарницькому районі столиці, в 15 хвилинах ходи від станції метро «Позняки».

Як стало відомо Domik.ua, будівельна компанія City Premiere Group підготувала сюрприз для власників електрокарів. Біля житлового комплексу на вул. Драгоманова, 38 з’явилась сучасна станція зарядки електромобілів ELECTRO UA. Щоб зарядити авто, власнику потрібно встановити на своєму смартфоні додаток AE Charging Point, зареєструватися та поповнити рахунок.

Зарядна станція ELECTRO UA

Нагадаємо, що, окрім зарядної станції, комплекс має ряд інших переваг, зокрема закриту територію з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, підземний паркінг з ліфтом, дитячий майданчик на подвір’ї, якісні ліфти фірми Shindler та енергозберігаючі вікна з профілем VEKA.

З усіма питаннями стосовно придбання квартир та паркомісць звертайтесь до відділу продажу комплексу, за телефонами: +38 (044) 390 81 35; +38 (098) 467 77 52.

Стисло про житловий комплекс

ЖК на Драгоманова, 38 являє собою двосекційний будинок комфорт-класу на 8-9 поверхів. Об’єкт був введений в експлуатацію в IV кварталі 2017 року.  Житло в комплексі представлене 65 затишними квартирами, що реалізуються з документами. Більшість помешкань – одно- та двокімнатні, проте наявні також три- та п’ятикімнатні. На двох останніх поверхах запроектовані апартаменти з власними терасами.

Фасад житлового комплексу на Драгоманова, 38

Перший поверх повністю відведений під комерційну нерухомість та офіси. За порядком і безпекою на території новобудови слідкує охорона.

У районі розташування комплексу представлені добре розвинена інфраструктура та транспортне сполучення. У кроковій досяжності від ЖК на Драгоманова знаходяться ліцей «Наукова зміна», школи №№295 і 266, Слов’янська гімназія, торговельні центри «Центрум» та «InSilver», поштове та банківське відділення, декілька закладів громадського харчування, а також два мальовничих озера – Позняки та Лебедине.

Детальніше про особливості новобудови можна дізнатись на форумі ЖК на Драгоманова, 38.

Новина від компанії City Premiere Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Ирина• 
Интересно какой тариф на электричество))
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее