Подать объявление

«Київміськбуд» прийняв на добудову ЖК Art House

«Київміськбуд» прийняв на добудову ЖК Art House
ЖК Art House зводять у Голосіївському районі Києва на вулиці Михайла Максимовича, в 13 хв пішої ходи від станції метро «Васильківська».

Довгоочікувана приємна новина для інвесторів житлового комплексу Art House. Після тривалої паузи, у зв'язку з банкрутством забудовника корпорації «Укрбуд», відновлюється будівництво об’єкта. Портал Domik.ua дізнався, що холдингова компанія «Київміськбуд» прийняла в управління житловий комплекс і найближчим часом планує розпочати роботи на об’єкті та реалізацію нерухомості.

«Документи підписані та в найближчий час ми розпочинаємо будівництво, адже воно навіть не починалось, хоча продано немало квартир! Не все гладко і вже відомо, що земельна ділянка стала меншою, по незрозумілим для нас причинам від неї відрізали кусок і віддали комусь  під забудову! Розбиратися з нюансами ми будемо вже в процесі, при підтримці інвесторів і чітко за законними процедурами, як і все, що робить Київміськбуд. Зараз важливо якомога швидше запустити будівництво, люди зачекались!» – повідомляє президент компанії Ігор Кушнір. 

Договір про передання комплексу в розпорядження компанії «Київміськбуд»

Більше інформації про комплекс та планування житлових приміщень у ньому можна отримати у відділі продажу за телефоном: + 38 (044) 299 87 87.

Як ми раніше писали, Art House – це новобудова  сучасного типу, категорії «комфорт». Проєктом передбачено побудову власного дитячого садка на перших поверхах комплексу. Територія об’єкта  буде закритою від автомобілів, щоб майбутні мешканці мали можливість  спокійно прогулятися та насолодитися тишею  в обладнаних зонах відпочинку.

Для дітей шкільного віку в 5 хв пішої ходи розташовані декілька навчальних закладів на вибір. Для любителів спорту поряд також знаходяться фітнес-центри та тренажерні зали.

Дізнатися більше про особливості проєкту та поспілкуватися з іншими інвесторами можна на форумі ЖК Art House.

Новина від ПрАТ «ХК «Київміськбуд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
николай• 
Инвесторов Art House поздравляю хоть с какой-то определенностью( но нужно будет пару лет подождать). А инвесторам комплексов ,сдачу которых переносили в прошлом году ,нужно продлить еще на пару кварталов режим "ждуна"
0+1
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx