Подать объявление

«Київміськбуд» визнали «Лідером року-2017»

«Київміськбуд» визнали «Лідером року-2017»
ПАТ ХК «Київміськбуд» отримав престижну нагороду і очолив бізнес-рейтинг українських компаній.

Про деталі нагородження будівельної компанії — на сторінках Domik.ua .

Холдингова компанія «Київміськбуд» укріплює лідерські позиції на будівельному ринку України. Цього разу підтвердженням статусу стала нагорода «Лідер року – 2017», яку «Київміськбуду» присвоєно на основі Національного бізнес-рейтингу в Україні.

Нагорода «Лідер року – 2017»

За словами Голови правління – президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, чергове визнання компанії є результатом щоденної кропіткої роботи усього колективу, а також своєрідним маркером для інвесторів.

«Мені приємно, що котрий рік поспіль «Київміськбуд» отримує відповідну нагороду. Це означає, що правління рухається правильним шляхом. Підтвердженням цьому є і наші фінансово-економічні показники, що зростають, недивлячись ні на що.

Голова правління – президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір

Сьогодні на будівельному ринку склалася ситуація, коли у недосвідченого інвестора розбігаються очі при виборі забудовника – настільки їх багато. Нажаль, далеко не всі добросовісні. Думаю, що різні визнання, місця у рейтингах, нагороди можуть стати певним маркером для суспільства. Звичайно, це не означає, що кожен, у кого є «статуетка», добросовісний. Але систематичність отримання  та різноплановість організаторів, які ці рейтинги формують, мають підказати та направити потенційного покупця на вірний шлях.  

Я дякую за «Лідер року-2017» усій команді «Київміськбуду». Це, в першу чергу, заслуга кожного з вас. Компанія і надалі докладатиме максимум зусиль, щоб залишатися найкращою», – зазначив Ігор Кушнір.

Міжнародний рейтинговий Союз Національних бізнес-рейтингів – це інформаційно-аналітичне структурне об’єднання Оргкомітетів Національних бізнес-рейтингів в країнах-учасницях (Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Узбекистан, Україна). Міжнародний рейтинговий Союз проводить комплексні дослідження в різних галузях господарської діяльності, використовуючи публічні статистичні дані про підприємства, виявляє процвітаючі компанії, яких нагороджує відповідними сертифікатами і медалями.

Новина від ПАТ ХК «Київміськбуд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее