Подать объявление

«Київміськбуд» встановить у своїх будинках сонячні батареї

«Київміськбуд» встановить у своїх будинках сонячні батареї
Відновлювальна енергія має стати пріорітетом не тільки на державному рівні, а й у проектах від забудовників, певні в компанії.

Як стало відомо Domik.ua, сонячні батареї та зарядні пристрої для електромобілів встановлять у новобудовах Холдингової компанії «Київміськбуд». За словами Віце-президента компанії Василя Дудурича, застосування енергозберігаючих технологій вимагає сьогодення.

«Тарифи на електроенергію зростають, і щоб зменшити фінансове навантаження на мешканців ми вирішили піти на такий експеримент і на даху будинку, що зводиться по вул. Іоанна Павла ІI, встановимо сонячні батареї. Вони вироблятимуть енергію, якої буде достатньо для освітлення місць загального користування. Відповідно, ця вартість не буде включена в платіжки мешканців, що дасть певну економію коштів і я переконаний, що люди будуть нам вдячні за це», — сказав він.

Лідером серед країн, які активно користуються сонячною енергією, є Німеччина, розповів Василь Дудурич. В Україні ж найчастіше такі батареї встановлюють у приватних будинках.

Читайте також: Користувачі Domik.ua вибрали ТОП-10 найнадійніших забудовників Києва

Також у нових будинках «Київміськбуду» будуть встановлені зарядні станції для електромобілів.

«Перші зарядні станції ми встановимо у будинках на Лейпцизькій, 13 і в тому ж ЖК по вул. Іоанна Павла ІІ. Ці будинки вже цьогоріч будуть введені в експлуатацію. А надалі електрозаправки будуть і в «Mirax», і в житловому комплексі «Медовий» і в інших проектах «Київміськбуду», — повідомив Василь Дудурич.

Він підкреслив, що Україна сьогодні посідає 5 місце в міжнародному рейтингу за темпами розвитку електромобілів, випередивши такі країни, як США, Нідерланди та Японія, а тому будівельники при проектуванні і зведенні нових об’єктів повинні враховувати і цей факт.

Читайте також: Іпотека від найпродуктивніших забудовників Києва

Віце-президент ПрАТ «ХК «Київміськбуд» Василь Дудурич

Детальніше про проекти компанії та умови придбання житла можна дізнатись на форумі ПрАТ «ХК «Київміськбуд».

Новина компанії ПрАТ «ХК «Київміськбуд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

7 комментариев
Oleksandr• 
Нашли на чем еще сбивать бабки с инвесторов. А у КГС случайно не сказали, что срок окупаемости таких систем около 30 лет? А в КГС не сказали, что срок службы таких систем 10-20 лет? И кто будет платить за все это?
0+0
engine1• 
больше пиара чем дела - лампочка у подъезда - копейки, а вот кто будет поддерживать эти солнечные батареи в рабочем состоянии вопрос, не выйдет ли в итоге наоборот дороже?
0+0
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее