Подать объявление

Комфортна легенда або Легенда про комфорт

Комфортна легенда або Легенда про комфорт
Прогулюючись дніпровським пагорбами Парку Слави, їдучі проспектом Григоренка в напрямку Дарницького мосту, повертаючись літаком до Києва – Ви обов’язково помітите яскраву, емоційно соковиту, різнокольорову архітектуру великого масиву нових будинків в середмісті столиці.

Це на площі в 40 га. розкинулось місто в місті – житловий комплекс «Комфорт Таун», що вже став новітньою історією успіху будівельної галузі України. Про народження, становлення і розвиток легенди ми говоримо з Директором по маркетингу ЖК «Комфорт Таун» Шуляком Олександром.

- Олександре, розкрийте в чому секрет успіху і такої великої популярності ЖК «Комфорт Таун»?

- Основна причина в тому, що ми з самого початку проекту намагалися створити щось абсолютно нове в житловому будівництва столиці, а не копіювати те, що роблять інші учасники ринку. Нашою метою було побудувати абсолютно нове якісне житло, комфортне для життя, відпочинку і дозвілля.

Максимально зручними ми намагалися створити всі аспекти перебування людини в нашому ЖК. Починаючи з моменту придбання житла і закінчуючи щоденним експлуатаційним сервісом всього комплексу.

Разом з нашими партнерами з компанії КАН Девелопмент , ми першими робили багато нових речей, не боялися експериментувати і постійно намагалися вдосконалюватись, навіть у дрібницях. Архітектура комплексу стала революційною! Після такого успіху досить багато інших забудовників почали копіювати нас. Ми першими виявили необхідність і запропонували мешканцям формат «smart» житла – квартир не великої площі, але з оптимальними, зручними для життя плануваннями.

- Чи можна сказати, що сьогодні ви досягли всього, що хотіли в рамках ЖК «Комфорт Таун»?

- Ми бачимо, що робимо дуже успішний проект, створюємо дійсно комфортний для життя людей простір. На сьогоднішній день ми володіємо досить вагомим досвідом будівництва і управління багатофункціонального житлового комплексу з населенням невеличкого міста. Проте свідомі того, що світ постійно змінюється, і те що сьогодні є новацією, завтра стане буденністю. Тому продовжуємо пошуки того, як зробити наше житло і територію навколо ще кращим для наших мешканців.

- Які, на сьогоднішній день, основні переваги ЖК «Комфорт Таун» порівняно з іншими новобудовами міста?

- Повірте, їх достатньо. Ми постійно досліджуємо і аналізуємо актуальні тенденції ринку, потреби наших потенційних мешканців і постійно еволюціонуємо в даному напрямку. Назву кілька.

Перш за все – НАДІЙНІСТЬ . З першого дня фінансування будівництва відбувалося за власні кошти. У нас було чітке розуміння, що в будь-якому випадку ми побудуємо і введемо в експлуатацію все, що запланували. Скажу більше: на сьогоднішній день ми на 101% впевнені тому, що все заплановане нами буде виконано, можливо навіть з випередженням графіку. Більше того, для «самих обережних» клієнтів ми пропонуємо готові квартири – заселитись можна наступного дня після відвідання відділу продажів.

РОЗСТРОЧКА АБО КРЕДИТ . Ми пропонуємо нашим новим мешканцям різні варіанти оплати житла. Можна використати безвідсоткову розстрочку від забудовника або взяти кредит до 20 років в Ощадбанку. В рамках даних опцій є різні гнучкі графіки оплати, що розробляються практично під потреби окремого клієнта.

ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ . Думаю, що дуже складно в Києві знайти більш тепліші будинки ніж наші, при цьому вони споживають дуже мало теплової енергії. Відповідно плата за комунальні послуги для мешканців «Комфорт Тауну» досить помірна, що дуже актуально в світлі нинішніх цін на тепло, електрику та воду.

ІНФРАСТРУКТУРА . По суті наш «Комфорт Таун» – прикладом формату житла «місто в місті». У нас повністю закрита територія – вільний доступ на територію та до будинків мають лише мешканці за допомогою спеціальних ключів. По периметру і всередині комплексу курсують патрулі охорони. Хочу наголосити, що це не бутафорна охорона території, а досить ретельний контроль всіх відвідувачів комплексу. Сторонню людину або машину на території нашого ЖК ви не зможете знайти.

У рамках комплексу функціонують всі об’єкти для соціально-побутових потреб мешканців: дитячий садок, школа, медична клініка, супермаркет, фітнес-клуб, спортмайданчики, салони краси, кафе, ресторан.

- Які новини з будівельного майданчику?

- На сьогоднішній день ми завершуємо введення в експлуатацію 6-ї черги комплексу і паралельно розпочинаємо будівництво 7-ї. В новій черзі основний акцент буде зроблений на будівництво житлового простору з урахуванням побажань наших мешканців як дійсних, так і потенційних.

- Розкажіть про плани на майбутнє.

- Перш за все ми хочемо виконати все, що запланували в рамка проекту ЖК «Комфорт Таун». Окрім того, зараз завершуємо підготовчі роботи до старту нового грандіозного проекту. Про це ми оголосимо досить скоро, але окремо.

Дізнатися більше про особливості житлового комлексу «Комфорт Таун» можна на форумі ЖК «Комфорт Таун ».

Новина компанії КАН Девелопмент

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
jokes• 
Абсольтное вранье! "Хочу наголосити, що це не бутафорна охорона території, а досить ретельний контроль. Сторонню людину або машину на території нашого ЖК ви не зможете знайти." В реальности охрана полностью бесполезная! На территории комплекса жильцы постоянно находят посторонние машины, в том числе и паркующиеся на тротуарах и газонах, не зарегистрированные в комплексе и непонятно по какому блату пропускаемые изо дня в день охраной. При вызове охраны в таких случаях она абсолютно ничего не делает и в открытую насмехается над жильцами, которые вообще-то платят ей зарплату! Ни охранная фирма, ни ЖЭк ничего делать не хотят. Посторонних людей тоже валом, никто никого не проверяет.
0+1
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее