Подать объявление

Комфортне розтермінування на квартири в ЖК Edelweiss House

Комфортне розтермінування на квартири в ЖК Edelweiss House
Столичний житловий комплекс Edelweiss House зводять у Печерському районі, на вулиці Звіринецькій, 72, що на відстані 2,2 км від станції метро «Дружби народів».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у інвесторів ЖК Edelweiss House є можливість купити квартиру у розстрочку. За умовами забудовника, компанії Edelburg Development, перший внесок має бути не меншим за 30%. Залишок можна сплачувати протягом двох років. А ось переїхати в омріяне житло, як обіцяє девелопер, можна буде вже через рік.

Розтермінування на житло в ЖК Edelweiss House

Зазначимо, що на поточний момент інвесторам доступні одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі квартири площею від 56 кв. м. Вартість квадратного метра по комплексу стартує від 31 000 гривень. Дізнатися подробиці щодо планувань та умов розтермінування можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 299 87 55.

Стисло про житловий комплекс

Edelweiss House – комплекс бізнес-класу, який, за проектом, являтиме собою дві новобудови заввишки 24 поверхи. Житловий фонд складатимуть 474 квартири, де заплановано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. Проектувальниками передбачена конструктивна можливість об’єднання декількох помешкань, що дозволить власнику облаштувати домівку за особистим вподобанням.

Однією з переваг житла стане панорамне та кутове скління, завдяки чому мешканцям відкриватимуться чудові краєвиди, адже будинки зводять поблизу території Національного ботанічного саду ім. М. Гришко. Крім того, у комплексі передбачені 700 кв. м лаунж-зони, яка обіцяє стати найулюбленішим місцем відпочинку мешканців.

Покрівлю стилобату облаштують під «внутрішнє» подвір’я, де розмістять дитячий та спортивний майданчики, а також місця для відпочинку. Комерційні приміщення передбачені для закладів торгівлі та послуг. Для діточок облаштують власний дошкільний заклад.

Також, у комплексі запланований 6-рівневий підземний паркінг, розрахований на 625 транспортних засобів. У зоні паркування – приміщення під комори, зарядні станції для електрокарів та автомийка.

Більше про об’єкт, відгуки та спілкування інвесторів – на форумі ЖК Edelweiss House.

Новина від компанії Edelburg Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее