Подать объявление

Компанія «Інтергал-Буд» презентувала нові екологічні ініціативи 2020 року

Компанія «Інтергал-Буд» презентувала нові екологічні ініціативи 2020 року
15 січня 2020 року компанія «Інтергал-Буд» презентувала заходи щодо підтримки програми нової екологічної ініціативи у 2020 році.

Порталу Domik.ua стало відомо, що днями український девелопер «Інтергал-Буд» анонсував запуск великомасштабної ініціативи спільної з Zero Waste, щодо підтримки еко-філософії компанії. У презентації – програма еко-заходів, які забудовник планує запровадити у своїх комплексах у 2020 році. Девелопер зауважив, що популяризація філософії відповідального безвідходного споживання, прийняття та підтримка екологічного способу життя, має починатися із дотримання його принципів кожним співробітником компанії.

Підтримка екологічного способу життя від «Інтергал-Буд»

Коментуючи нову екологічну ініціативу, Ірина Міхальова, маркетинг-директор компанії «Інтергал-Буд», зазначила: «Так, ми розуміємо, що ми можемо і повинні зберегти ресурси нашої планети для себе і майбутніх поколінь. Ми у змозі і маємо подумати також про те, який «енергетичний слід» ми залишаємо на Землі, і як це вплине на наших дітей».

Забудовник вважає себе соціально відповідальною компанією. Мабуть тому, сортування сміття для подальшої його переробки – один із найпріоритетніших напрямів еко-ініціатив «Інтергал-Буд». Саме сортування сміття запроваджено не лише в більшості житлових комплексах забудовника, але й у відділах продажів та управлінських офісах компанії. «Тепер ми з порога – від відділу продажів на будівельному майданчику, сортуємо наші відходи життєдіяльності та надаємо нашим відвідувачам можливість особисто підтримати ініціативу. Ми також ведемо роз’яснювальну роботу, чому саме ми це робимо», – йдеться у повідомленні забудовника.

Завдяки впровадженню еко-принципів та співпраці з найвідповідальнішими переробними компаніями, забудовник надає власникам житлової та комерційної нерухомості своїх комплексів можливість втілити власні бажання щодо сприяння і підтримки збереженню природи та її ресурсів. Адже, забудовник впевнений, що жити в красивому комплексі, оточеному парками, садами, водоймами та турбуватися про довкілля – це природно. Тішить, що все більше містян свідомо дотримуються еко-філософії, обираючи екологічний шлях співіснування.

Також, у 2020 році забудовник планує підтримати розвиток прокату екологічних видів транспорту та пообіцяв почати облаштування прокатних велопарковок на кожному своєму об’єкті. Такий сервіс у минулому році з’явився в ЖК «Нивки-Парк».

«Перша ластівка» сервісу велопрокату впровадженого у ЖК «Нивки-Парк»

У прийдешньому році забудовник починає співпрацювати з компанією «Нексбайк-Київ», яка відома в Києві та Одесі під брендом BikeSharing. Для цього, ексклюзивно для забудовника, розроблена велика програма. У перспективі сервісу муніципального велосипедного прокату не лише велотранспорт, а й електричні моторолери. У забудовника розповіли, що більшу кількість одиниць велопарку буде брендовано «Інтергал-Буд», а, цитуємо, «наша фінансова та організаційна підтримка дозволить сервісу збільшити технічний парк, розширити географію та вдосконалити мобільний додаток для користувачів».

На презентації забудовник сповістив, що продовжить дотримуватися масштабної програми щодо реновації зелених локацій. У планах на 2020 рік таке:

- висадження перших фруктових алей у ЖК «Сирецькі сади»;

- початок реалізації реновації парку «Нивки»;

- професійне чищення двох водойм – озера Корольок, що поряд з ЖК «Причал 8», та іншого озера поруч із ЖК «Озерний гай Гатне». До речі, в останньому, забудовник вже потурбувався про чищення двох водойм, завдяки чому тут оселилися лебеді та качки.

Візуалізація ЖК «Сирецькі сади»

Чиста водойма поблизу ЖК «Причал 8»

Екожиття в ЖК «Озерний гай Гатне»

Крім того, забудовник планує інвестувати у розвиток застосування електротранспорту, однією з функцій якого є збереження чистого повітря. У деяких комплексах вже встановлені перші станції підзарядки електричних автомобілів. У цьому напрямі забудовник не збирається зупинятися.

На презентації представники «Інтергал-Буд» закликали всіх інвесторів всіляко підтримати еко-ініціативи девелопера, а інших забудовників – долучатись до запровадження еко-заходів.

Ознайомитися з об’єктами девелопера та відгуками на їх характеристики можна у відповідних гілках на форумі новобудов компанії «Інтергал-Буд».

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx