Подать объявление

Компанія-забудовник Status Group відкрила фонтан на набережній у ЖК «Рів’єра»

Компанія-забудовник Status Group відкрила фонтан на набережній у ЖК «Рів’єра»
Житловий комплекс «Рів’єра» збудований у Дарницькому районі столиці, в 2-ох хвилинах пішої ходи від станції метро «Славутич», за адресами: вул. Малоземельна, 75, 75А, 75Б, 75Г, 75Д, вул. Центральна, 19, 21, 21А.

Порталу Domik.ua стало відомо, що 9 червня 2019 року у затишному подвір’ї першої черги ЖК «Рів’єра», розташованої на березі затоки Дніпра, відбулося урочисте відкриття світлодинамічного фонтану. Компанія-забудовник Status Group  розповіла, що над фонтаном працювала компанія «Басейни та технології», генеральний директор якої висловив подяку забудовнику за відмінну співпрацю.

Фонтан у ЖК «Рів’єра»

Свято подарувало численні посмішки жителям мікрорайону, їх родичам та друзям, а щасливі дітлахи довго гралися біля фонтану не стримуючи емоції. У музичному супроводі та під привітні овації публіки Голова наглядової ради девелоперської компанії – пан Андрій Стріхарський перерізав стрічку та запустив перше включення фонтану. Після офіційної частини заходу на гостей чекав стіл-фуршет.

Помилуватися місцевою окрасою та відпочити від трудових буднів на набережній, зможе будь-хто щоденно, у вечірній час.

Перерізання стрічки та запуск фонтану в ЖК «Рів’єра»

На святі можна було помітити відомих осіб, серед яких Тетяна Чуйко – керівник комітету самоврядування населення мікрорайону Осокорки, та Голова громадської благодійної організації «Дарницька громадська варта» Роман Дорійчук. Усі імениті гості висловили подяку за участь у відновленні місцевості району та за створення нових об’єктів благоустрою.

Офіційне відкриття водяної споруди в ЖК «Рів’єра»

«Будувати житло, це замало, що можливо надати людям, а от сприяти їх оточенню – це сумісне щастя», – такий девіз у Андрія Стріхарського. Голова наглядової ради девелоперської компанії Status Group постійно сприяє підвищенню якості життя мешканців і влаштовує комфортні умови для їх проживання.

Забудовник ЖК «Рів’єра» впевнений, що подібні кроки – не межа і ставити крапку на відновленні мікрорайону не збирається. У планах Status Group розширити прогулянкову частину набережної та запустити в найближчому майбутньому фонтан на прибудинковій території другої черги комплексу.

Дізнатися детальніше про об’єкт та поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК «Рів’єра».

Новина від ЖК «Рів’єра»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

3 комментария
Сигизмунд• 
Открываем страницу проекта на форуме и читаем последние сообщения: "Это жесть, товарищи! Покупали квартиру во втором доме, нам клялись, что во дворе будет хоть немного зелени и впритык никто не станет строить еще один дом.Теперь приехали, там уже расчистили котлован под новый дом, чуть ли не впритык к нашему. всю зелень вырубили. У всех, у кого квартиры на нижних этажах будут жить в вечной темноте" Сразу видно, что жителям этого ЖК только фонтана и не хватает.
0+2
ривьера123• 
"Помилуватися місцевою окрасою та відпочити від трудових буднів на набережній, зможе будь-хто щоденно, у вечірній час" - як не брехне, то не дихне)) во-первых, фонтан уже выключили; во-вторых, всю территорию включая озеро(!) застройщик оградил забором, типа от "местных алкашей", на самом деле для давления на должников по коммуналке
0+2
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx