Подать объявление

Конфедерація будівельників України запрошує на VІI Всеукраїнську будівельну Премію IBUILD

Конфедерація будівельників України запрошує на VІI Всеукраїнську будівельну Премію IBUILD
Трендами українського будівництва стають мультифункціональність та екологічність.

«Всьоме поспіль Конфедерація будівельників України проводить Всеукраїнську будівельну Премію IBUILD. Ми бачимо, як прогресує будівельна галузь країни. Вітчизняні проєкти вже на рівних конкурують із міжнародними, реалізуючи світові тренди сталого розвитку. А головне: кожен об’єкт – це точка росту для регіону та країни. Серед головних трендів будівельної галузі – мультифункціональність та людиноцентризм, активне впровадження інновацій, підвищення екологічних вимог, енергоефективність проектів», – наголосив президент КБУ Лев Парцхаладзе.

VІI Всеукраїнська будівельна Премія IBUILD обирає кращих серед будівельної галузі за трьома категоріям:

— кращий серед рівних (Персональна Премія);

— вимір успіху (Корпоративна Премія);

— відкриття року (Премія блискавичних досягнень).

VІI Всеукраїнська будівельна Премія IBUILD

Конфедерація будівельників України запрошує взяти участь у конкурсі на здобуття VІI Всеукраїнської будівельної премії IBUILD девелоперські, інжинірингові та будівельні компанії, архітектурні та проектні бюро, консалтингові компанії, виробників і постачальників будівельних матеріалів, інженерного обладнання, еко- і енергоефективних рішень для об'єктів комерційної та житлової нерухомості, а також юридичні фірми, галузеві організації тощо. «Світ стає більш відкритим та більш вибагливим. Україна – не виключення. Ми варті проєктів нового рівня, і вони є, що і демонструють номінанти, які вже подали свої об’єкти на конкурс», – сказав голова Ради директорів КБУ Олександр Ротов.

Заявки на участь у конкурсі на премію IBUILD-19 приймаються до 17 листопада 2019 року: //ibuild.ua/index.php?id=onlajn-zayavka#contentScrol.

IBUILD – це головна нагорода, що відзначає видатні заслуги кращих фахівців, проектів, об’єктів, підприємств будівельної сфери. Докладаючи максимум зусиль до організації цього проекту, Конфедерація будівельників України має на меті привернути увагу до досягнень компаній та діячів ринку, їх внеску у розвиток будівельної галузі України, стимулювати учасників ринку до розвитку, показати їм перспективи досягнення багатьох цілей, відзначивши та нагородивши найкращих, які гармонійно поєднують успіхи в професійному житті, займаються благодійною діяльністю, мають особисті здобутки. Детальніше на сайті премії.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее