Подать объявление

Максимальне розтермінування на готові квартири у ЖК Millennium State

Максимальне розтермінування на готові квартири у ЖК Millennium State
ЖК Millennium State зводять у місті Буча, на вулиці Івана Кожедуба, 3, що у 25-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Академмістечко».

Порталу Domik.ua стало відомо, що в ЖК Millennium State доступне розтермінування з максимальним строком виплат. Як розповіли в будівельній компанії R-Building, виплати протягом 40-ка місяців передбачені у разі придбання готової нерухомості великих розмірів, а саме – трикімнатних та дворівневих помешкань площею від 87 до 160 кв. м. Забудовник також зазначив, що розтермінування – безвідсоткове, а перший внесок має становити не менше ніж половину повної вартості за житло.

Готові квартири у ЖК Millennium State на комфортних умовах розтермінування

Серед планувань – дворівневе помешкання на 10-11-му поверхах. На площі 89 кв. м запроектовано три кімнати, два санвузли, простора кухня, холи та балкон.

Одне з планувань у ЖК Millennium State

Для інвесторів, що обожнюють простір – чотирикімнатна квартира площею 160,26 кв. м. На двох рівнях, крім кімнат, заплановано холи, комора, чотири санвузли та кухня з виходом на балкон.

Чотирикімнатна дворівнева квартира у ЖК Millennium State

Дізнатися про інші доступні планування та ціни можна у відділі продажів за телефоном: +38 (095) 509 00 75.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Millennium State – 11-поверхова новобудова на десять секцій. Житловий фонд становитиме 800 квартир, у яких втілено більш ніж 30 типів рішень із планувань. На поточний момент до інвестування доступне житло площами від 31 до 160 кв. м, де заплановано до 5-ти кімнат. Вартість квадратного метра стартує від 13 920 грн.

Десять секцій новобудови зводять у вигляді прямокутника, створюючи таким чином закритий і затишний внутрішній простір. У подвір’ї проведуть озеленення та облаштують місця для відпочинку і дозвілля дорослих та дітей.

Неабияку увагу забудовник обіцяє приділити безпеці мешканців та їх майна: у новобудові запланована система відеонагляду та послуги охорони. Обслуговування комплексу бере на себе сучасна комунальна організація.

Дізнатися більше про комплекс та інфраструктуру поблизу, а також поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК Millennium State.

Новина від будівельної компанії R-Building 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее