Подать объявление

Місто в місті «Нова Англія» визнано енергоефективним житлом року

Місто в місті «Нова Англія» визнано енергоефективним житлом року
13 жовтня 2017 року відбулася V Всеукраїнська будівельна премія IBuild, засновником якої є Конфедерація будівельників України.

Премія є дуже важливою подією року в сфері нерухомості та проходить за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України й Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Про деталі вручення премії IBuild житловому комплексу «Нова Англія» — на сторінках Domik.ua .

ЖК «Нова Англія» отримав перемогу в категорії «Енергоефективне житло року», адже будинки у комплексі зводяться із запатентованих стінових модулів ТМ Royal House з енергоефективною системою утеплення.

Варто зазначити, що перемога у премії IBuild для команди забудовника Royal House стала важливою подією, адже все більшу актуальність наразі в Україні й у Києві набувають питання енергоефективності житла. І забудовник Royal House – став один із перших в країні, хто будує дійсно енергоефективні житлові будинки.

Вручення премії IBuild

Постійно удосконалюючи свою технологію, отримавши Міжнародний сертифікат відповідності стандарту ISO 9001, зараз на завершальній стадії процедура сертифікації стінових модулів ТМ Royal House згідно з міжнародними стандартами для поставки модулів в країни східної та західної Європи.

Нагадаємо, переможців Премії IBuild визначили за результатами відкритого онлайн- голосування на сайті КБУ, а також за оцінюванням компетентного журі – Експертної ради.

Місто в місті «Нова Англія» розташовано у Голосіївському районі Києва, який є найзеленішим куточком столиці. Комплекс складається з 7-ми черг будівництва. На 9 гектарах території розмістяться 11 будинків, які виконані в унікальному архітектурному стилі Англійської неокласики.

Читайте також: У ЖК «Нова Англія» розігрують півквартири до Дня яблука

Кожен будинок має свою унікальну назву, генеральний план комплексу повторює географію Королівства Великобританії:

  • I черга: Ліверпуль, Кембрідж, Оксфорд;
  • II черга: Честер, Бірмінгем, Брістоль;
  • ІІІ черга: Манчестер, Лондон, Брайтон;
  • IV черга: Ньюкасл і Лінкольн.

Комплекс має зручне розташування. Усього за 10-15 хвилин можна дістатися до центра міста. Беззаперечною перевагою комплексу є близькість до станції метро Васильківська і зручна транспортна розв'язка. При цьому комплекс розташований на достатній відстані від швидкісних магістралей, що дозволяє створити затишну атмосферу всередині самого «містечка», адже поруч знаходиться Голосіївський ліс, один з найдавніших і найбільших у Європі. «Нова Англія» – це не просто житловий комплекс, це місто в місті. Тут все продумано до найменших дрібниць для комфортного проживання у мегаполісі: дитячий садок і початкова школа, тенісні корти та спортивні майданчики, облаштовані місця для вигулу домашніх улюбленців, гостьовий і підземний паркінг з електрочарджерами та багато іншого.

Технологія енергозбереження

У будівництві житлових будинків використовується сучасна запатентована технологія виробництва стінових модулів ТМ Royal House, яка має енергоефективну систему утеплення, що перевищує українські норми енергозбереження на 20% й відповідає європейським нормам. Саме тому будинки у «Новій Англії» надзвичайно теплі, що дозволить економити на опаленні помешкань до 55% (дані на прикладі готового проекту ЖК «Британський квартал»). «Британський квартал» від забудовника Royal House – один із небагатьох житлових комплексів, енергоефективність якого підтверджена незалежним дослідженнями Науково-освітнього центру проектування та дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням КНУБА. Енергозбереження «Нової Англії», яка наразі будується, вища на 60% завдяки збільшенню прошарку утеплювача у готових стінових модулях.

Дізнатися про житловий комплекс можна на форумі ЖК «Нова Англія» .

Новина від компанії Royal House

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее