Подать объявление

Робота у КМДА

Робота у КМДА
У київській мерії, незважаючи на постійні звільнення, вишиковуються черги на вакантні посади. Місця там і справді дуже бажані — на одне крісло претендують по 15-30 людей.

Проте у кулуарах, нібито між іншим, говорять, що насправді фактичного звільнення немає — співробітники працюють, але неофіційно, і зарплатню отримують у конвертах.

За словами голови апарату КМДА Володимира Бондаренка, конкурс на посади головних спеціалістів надзвичайно високий — до 30 осіб на місце, при тому, що конкурс ще не завершили. На сьогодні зайняти крісло головного спеціаліста юридичного управління хочуть 15 осіб, при тому, що офіційна зарплатня — 3500 гривень. Втім, є премії.

Читайте також: У Києві викрили чергову махінацію з бюджетними коштами

Враховуючи те, що тепер посада держслужбовця включає у себе гарний соцпакет, ажіотаж підскочив — з 5 бажаючих на місце до 30. Відтак, працювати на державній службі стало престижніше — такі працівники матимуть офіційний лікарняний та велику відпустку.

Зате також озвучують й іншу «темну» сторону такого бажання обіймати держпосади. Буцімто, у деяких підрозділах співробітники працюють без оформлення і отримують неофіційну, іноді нефіксовану «кругленьку» зарплатню. У той же час повним ходом іде конкурс, що може затягнутися надовго.

Читайте також: У скільки обійдеться ремонт столичних будинків у 2015 році

Також київська мерія та столичні комунальні підприємства багаті на радників. Наприкінці минулого року була організована наукова рада з професорів КПІ та Національного транспортного університету, до якої увійшли радники. За словами спікера КП «Київпастранс» Ганни Бондар, наукова рада працює на громадських засадах, не отримуючи матеріальної винагороди. А голова апарату КМДА Володимир Бондаренко певен, що зарплатня радників немаленька та варіюється до 8 тисяч гривень.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Сергей• 
можно подумать что такой дикий конкурс из-за надежды на офиц.зп
0+4
dacha• 
это инсинуации :)
0+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее