Подать объявление

Найбільші банки продовжують знижувати депозитні ставки

Найбільші банки продовжують знижувати депозитні ставки
Ощадбанк є лідером за темпами приросту строкових депозитів фізичних осіб. Окрім того, за темпами приросту строкових коштів юридичних осіб Ощадбанк очолив друге місце у першому півріччі 2016 року.

Враховуючи стабільні показники, банк вирішив знизити процентну ставку за вкладами.

Раніше Domik.ua повідомляв, що відбувається з банкінгом VIP-класу в Україні

«Банк продовжує розпочате восени 2015 року поступове зниження процентних ставок за депозитами. Зниження ставок за депозитами заплановано з 22 липня 2016 року в діапазоні 0,25-1 відсотковий пункт», – йдеться в повідомленні.

Як зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, якого цитує прес-служба, здешевлення залучених ресурсів є запорукою оздоровлення економіки, оскільки сприятиме здешевленню кредитів, пожвавленню економічної діяльності.

«Час високих ставок минув. Як найбільший учасник ринку Ощадбанк готовий підтримати сигнал, який дає ринку регулятор неодноразовим відчутним зниженням облікової ставки, і дати поштовх підприємництву», – сказав банкір.

Читайте також: Статистика по депозитам викривлена

Перший заступник голови правління Приватбанку (Дніпро) Олег Гороховський повідомив, що банк готовий знижувати депозитні ставки у валюті.

«Чи знаєте ви, що банки з іноземним капіталом, крім російського, припинили приймання депозитів у валюті? Аваль (Райффайзен Банк Аваль) – 0,01% ставка, УкрСиббанк взагалі не приймає валютні вклади. Будемо знижувати ставки у валюті, раз вона нікому не потрібна», – написав він у Фейсбуці.

Згідно з українським індексом ставок за депозитами фізосіб, річні депозитні ставки в гривні з початку 2016 року до 22 липня знизилися до 18,86% з 21,15%, у доларах – до 6,35% з 8%, у євро – до 5, 53% із 7,1%.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее