Подать объявление

Незаконні багатоквартирні новобудови Дарницького району у другому півріччі 2017 року

Незаконні багатоквартирні новобудови Дарницького району у другому півріччі 2017 року
Міська адміністрація Києва визнала 6 будівництв незаконними у Дарницькому районі.

За друге півріччя 2017 року у Дарницькому районі виявлено 6 проблемних забудов. Після попереднього аналізу порталу Domik.ua про незаконне будівництво житлових споруд, загальна кількість проблемних новобудов не змінилася. Проте один із таких об’єктів уже не входить до «червоного» списку Міжвідомчого центру моніторингу забудови міста Києва. Так, ЖК «Ідейний» , будівництво якого департамент містобудування вважає самочинним, знаходиться у селі Гнідин і не є підконтрольним до центру моніторингу. Об’єкт знаходиться у списку незаконних будівництв, проте карта з інформацією про нього відсутня. На місце цього житлового комплексу у список незаконних новобудов потрапив будинок на вул. Промислова, щодо якого органами прокуратури відкрито кримінальне провадження, повідомляє центр моніторингу.

Портал Domik.ua оприлюднює перелік проблемних новобудов у Дарницькому районі Києва, визнаних такими у Департаменті містобудування та архітектури. На сайті Міжвідомчого центру вони позначені червоним кольором:

На карті інфографіки позначені незаконні об’єкти будівництва у Дарницькому районі Києва за друге півріччі 2017 року

1. Житловий комплекс «Славгородський» за адресою вул. Славгородська, 25. Це п’ятиповерховий будинок економкласу, що зводиться із порушенням містобудівних вимог. Столичні правоохоронці ведуть досудове розслідування стосовно самочинного будівництва.
Дізнатися більше про житловий комплекс та поспілкуватися з його інвесторами можна на форумі ЖК «Славгородський».

2. Будівництво 3-х секцій ЖК «Status Grad» за адресою вул. Завальна, 10-Г. Міжвідомчий центр моніторингу повідомляє, що об’єкт будує ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Березнякижитлобуд». Державна архітектурна-будівельна інспекція (ДАБІ) минулого року скасувала дозвіл на виконання будівельних робіт у комплексі бізнес-класу.
Дізнатися про те, які норми містобудування порушено на будівництві та на якому етапі воно знаходиться, можна на форумі ЖК «Status Grad».

3. Клубний будинок «На Левадній» знаходиться на однойменній вулиці під номером 56. У міжвідомчому центрі забудови Києва нема інформації щодо забудовника. З ресурсу Міжвідомчого центру забудови міста Києва відомо, що будівництво проводиться без дозвільних документів і з порушенням містобудівних норм. Дарницьке управління поліції проводить розслідування щодо самочинного будівництва за цією адресою.
Більше інформації про клубний будинок та пов’язані із ним законодавчі проблеми можна знайти на форумі КД «На Левадній».

4. ЖК «Схiдна Брама» будується за адресою вул. Світла, 3-Д. На сайті моніторингу інформацію про забудовника не вказано. Але, за офіційним повідомленням прес-служби КМДА, будівництвом комплексу займається компанія ТОВ «Украрго», що, можливо, належить до сфери впливу Анатолія Войцеховського. У Києві близько 40 новобудов, які були збудовані під його керівництвом, визнано київською владою незаконними. У 2012 році на вимогу прокуратури договір про оренду земельної ділянки, де ведеться будівництво житлового комплексу, було знято з реєстрації.
Дізнатися детальніше про хід будівельних робіт у комплексі можна на форумі ЖК «Схiдна Брама».

5. Житловий будинок навпроти вулиці Промислова, 10. За вказаними центром моніторингу даними, Google карта не виявила жодного об’єкту. Але поряд знаходиться недобудована споруда на кілька поверхів, яка не має офіційної адреси. Будівництво розташоване навпроти автобусної зупинки «вул. Промислова». Центр моніторингу повідомляє, що стосовно незаконного спорудження будинку правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження.

6. ЖК «Приозерний» за адресою вул. Здолбунівська, 13. Це будівельна адреса, що вказана на сайті центру моніторингу забудови Києва. Фактично спорудження будівель проходить на вул. Здолбунівська, 11-В. У розпорядженні центру немає інформації щодо забудовника. За даними слідчих органів, комплекс приписують діяльності компаній А. Войцеховського. У грудні 2014 року тогочасний прем’єр-міністр А. Яценюк доручив створити робочу групу для розгляду проблемних питань будівництва ЖК «Приозерний» та перевірки правоохоронними органами. Розпочато кримінальне розслідування.
Додаткова інформація про технічні характеристики житлового комплексу, що порушують норми законодавства, можна знайти на форумі ЖК «Приозерний».

Ознайомитись із повним переліком незаконних житлових забудов у Києві станом на друге півріччя 2017 року можна за цим посиланням .

Для того, щоб не стати інвестором проблемної новобудови й обрати квартиру правильно, портал Domik.ua пропонує до її придбання ознайомитися із форумом «Проблемне будівництво».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2017


Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Вадим• 
Незаконне будівництво на Ревуцького 40. Кришується КМДА. Томо на кишеньковому сайті кмда по моніторингу незаконих будівництв цього незаконного будівництва немає МУО видані на реконструкцію майнового комплексу. По дозвіл на підготовчі роботи на реконструкцію майнового комплексу побудували вже 2 поверху першого будинку. Поліція певно в долі і бездіє що будівництво ведеться без дозволу на будівельні роботи . Схема Войцеховського аід орудою КМДА https://www.facebook.com/groups/247731068976902/permalink/370435716706436/ Ну а пока ЖК Лебединый разрастается. Построены 2 этажа первого дома. Готовится свайное поле под второй. Даже домик под отдел продаж заложили. И ни одного разрешительного документа...
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее