Подать объявление

Новини з будівельного майданчика ЖК Park Lake City

Новини з будівельного майданчика ЖК Park Lake City
ЖК Park Lake City зводять у селі Підгірці Обухівського району Київської області. Дорога до найближчої станції столичного метрополітену – «Видубичі» займе близько 20-ти хвилин їзди на автомобілі.

Компанія DIM Group поділилась із читачами порталу Domik.ua новинами щодо зведення житлового комплексу Park Lake City за жовтень 2019 року. Роботи здійснюються  у двох будинках. У першому, на рівні 4-го поверху, завершено монтаж вертикальних елементів каркасу та триває влаштування плити перекриття. Окрім того, на завершальному етапі знаходяться роботи з монтування парапетів покрівлі, цегляної кладки 1-го поверху та влаштуванню гідро- та теплоізоляції фундаментів і стін підвальних приміщень.

Зведення будинку №1 ЖК Park Lake City

Хід будівництва будинку №1 ЖК Park Lake City

В будинку №2 завершено облаштування фундаментної плити під третьою секцією та ведуться роботи з кладки стін підвальних приміщень.

Облаштування фундаментної плити в будинку №2

Стисло про житловий комплекс

Park Lake City – клубний житловий комплекс, де екологічна складова є основою концепції. Житло представлене кількома типами нерухомості, зокрема квартирами, таун- та сітіхаусами. Останні – житло на перших поверхах із невеликою прибудинковою ділянкою – своєрідний компроміс між квартирами та заміськими будинками.

Об’єкт, перш за все, приваблює локацією. Новобудови будуть розташовані навколо мальовничого озера. Завдяки таким краєвидам, вранішня кава на власній терасі стане значно смачнішою. По-друге, інвестори неодмінно оцінять внутрішню інфраструктуру, яка радше відповідає великому житловому комплексу в центрі міста. Жителі зможуть користуватись послугами дитячого садочка, початкової школи, супермаркетів, магазинів, ресторанів та кав’ярень, низки побутових сервісів тощо.

Більше інформації про комплекс можна отримати, завітавши на форум ЖК Park Lake City.

Новина від DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее