Подать объявление

Новорічні знижки на квартири в ЖК «Європейка»

Новорічні знижки на квартири в ЖК «Європейка»
ЖК «Європейка» зводять у Києво-Святошинському районі Київської області, за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 103, в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метро «Житомирська».

У грудні багато хто переймається подарунками для родини та друзів, підготовкою до корпоративу чи вечірки з друзями. Саме тому, у цей передноворічний місяць, компанія BD Holding дбає про заощадження  інвесторів ЖК «Європейка» і надає ексклюзивну знижку в розмірі 9%. Як стало відомо порталу ї Domik.ua, інвестори зможуть зекономити на передсвяткові витрати до 75 078 грн.

Вдалий час вигідно придбати житло в ЖК «Європейка»

Зазначимо, що на поточний момент в наявності одно-, дво- та трикімнатні помешкання у будинках, які планують ввести в експлуатацію вже у I кварталі 2020 року. Площі квартир у продажу – від 35 до 60 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра, з урахуванням знижки, становитиме 12 555 гривень.

Дізнатися про детальні умови та терміни пропозиції забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 331 26 26.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Європейка» – нерухомість економкласу. На ділянці площею 16,2 га передбачено зведення 20-ти новобудов, де запроектовано 1751 квартира. У комплексі вже введено в експлуатацію 15 будинків.

Благоустрій території та подвір’їв реалізують, дотримуючись концепцій двір «без машин» та «безбар’єрний простір». Остання, значно полегшує прогулянки дорослих із дітьми у візочках та малечі на велосипедах, роликах тощо. Паркувальні зони заплановані по зовнішньому периметру будинків, що дозволяє безпечно пересуватися і відпочивати у дворі.

Новобудови у ЖК «Європейка»

В окрузі від «Європейки» досить розвинена інфраструктура. Поблизу мережевий супермаркет та ТРЦ «Європарк». У  районі ведеться активне будівництво інших об’єктів, тому з’являються нові заклади соціально-побутової сфери.

Ознайомитись із відгуками щодо проекту, а також залишити свій коментар можна на форумі ЖК «Європейка».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее