Подать объявление

10% знижки в ЖК Scandia

10% знижки в ЖК Scandia
ЖК Scandia зводиться в місті Бровари, на вулиці Анатолія Луценка, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лісова».

Як стало відомо Domik.ua, в житловому комплексі Scandia діють новорічні знижки. З 14.12.2018 по 14.01.2019 року, придбати квартиру у скандинавському містечку можна на 10% дешевше.

Знижки в ЖК Scandia

За детальною інформацією про умови акції та наявні у продажу помешкання, звертайтесь до відділу продажів, за телефоном: +38 (044) 239 50 56.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Scandia – це комплекс, що об’єднає 65 семиповерхових будинків комфорт-класу. Стиль новобудов відповідає архітектурі, притаманній скандинавським країнам: ансамбль із гостроверхих вузьких секцій, виконаних в «екологічних» білих, коричневих та сірих кольорах, неодмінно прийдуться до смаку майбутнім інвесторам.

Візуалізація ЖК Scandia

Втім, екологічність прослідковується не лише у зовнішньому вигляді, а і є основною концепцією комплексу. На території містечка встановлять спеціальні контейнери для сортування сміття, до помешкань надходитиме вода з артезіанських свердловин, а серед комерційної інфраструктури будуть присутні еко-магазини з фермерськими продуктами. Будинки додатково  утеплюватимуть мінеральною ватою. Помешкання обладнають двоконтурними газовими котлами та лічильниками на воду і електроенергію, що підвищуватиме рівень енергоефективності новобудов.

На закритій території Scandia буде все необхідне для комфортного життя: супермаркети, кав’ярні, ресторани, спортивні клуби, зони для барбекю, дитячі і спортивні майданчики, 2 загальноосвітні школи та 5 дитячих садочків. Окрім того, в комплексі облаштують велику паркову зону з озером, велодоріжками, місцями для пікніків, вигулу домашніх улюбленців та занять йогою.

Завітайте на форум ЖК Scandia, щоб ознайомитись із перевагами об’єкта та поспілкуватись з інвесторами.

Новина від ЖК Scandia

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Елена• 
На ДАБИ есть заявка на Гос. Регистр. 1 дома. Интересно, как что ждет.
0+0
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее