Подать объявление

Як облаштувати помешкання за фен-шуєм

Як облаштувати помешкання за фен-шуєм
Спеціалісти з фен-шуй стверджують, що будинок, збудований з дотриманням принципів вчення, допоможе у досягненні мети та самореалізації в усіх сферах життя.

Головне у будівництві за фен-шуй — звести до мінімуму негативний вплив закутків, проблемних об’єктів за вікном та неправильного планування кімнат.

Про що говорить вид із вікна

Якщо ви самі обрали під будівництво будинку ділянку землі, адаптували проект за правилами фен-шую, зіставили розташування кімнат із секторами, що відповідають за конкретні сторони життя - будинок буде ідеальним. Але ви живете в квартирі або нещодавно перебралися в нову оселю? Знайте, що в такому разі обов’язково знайдеться щось, що заважає гармонійному протіканню енергії «Ци». Все у ваших руках: відкривайте інтернет, придбайте довідник про вчення фен-шуй і починайте діяти.

  • Зверніть увагу на те, який вид з вікна. Погано діють на енергетику будинку лінії електропередач, відсутність дерев, наявність будинку, який впритул стоїть до вашого житла або будівництво будь-чого поруч з будинком.
  • Поставте на підвіконня квіти (герань, базилік, кактуси) – вони чудово поглинуть погану енергію «Ша». Придбайте дзеркало Багуа, яке поставте стороною, що відбиває назовні. Це не дає поганій енергетиці потрапляти в будинок.
  • Мелодії вітру – чудове придбання (для вікна підійде китайська пагода з кількістю трубочок 5 або 7, а також дзвоники з пір′ям), головне, щоб мелодика цих передзвонів вам подобалась.

Таємничі закутки, дзеркала та колір стін

Гострі закутки кімнат погано впливають на енергетику оселі. Звичайно позбутись їх немає можливості, але нейтралізувати можна. Придбайте колоподібні вази і поставте на стіл, а на люстри чи світильники повісьте кришталеві кульки - негативна та позитивна енергії будуть збалансовані.

Дзеркала повинні бути почеплені правильно: в них не повинні віддзеркалюватись гострі предмети та закутки. Краще, коли дзеркала відбивають скриньки з дорогоцінностями, набори посуду, живі рослини. Тоді підсилиться енергія «Ци», зростатиме ваш добробут, а домочадці набудуть душевної рівноваги.

Збалансувати енергетику допоможе колір стін. Жовтий колір кахлю або шпалер на кухні, де є безліч гострих ножів, виделок, які не ховаються в шухляду, стабілізує енергетичний потік. До речі, жовтий колір уявно збільшує простір, заспокоює нервову систему та нейтралізує течію «Ша». Зелений колір теж збалансовує енергію, але необхідно знати, що зелений світлих відтінків – підвищує працездатність, а темних відтінків – розслаблює.

Що приховує планування

Відповідно до фен-шую, кожне приміщення повинно знаходитись на своєму місці:

  • Північ – зона кар’єри, південь – слава і самореалізація, тому саме тут треба планувати місце для кабінету.
  • Захід – зона дітей та творчості - тут необхідно планувати дитячу кімнату, або якщо ви художник, майстерню.
  • Схід – сектор родини та здоров′я, це місце для кухні чи вітальні. Центральна частина будинку, теж гарне місце для кімнати, де збирається вся родина, але не для кухні.
  • Північно-західна зона - помічників та мандрівників. Це місце для зберігання спортивного та туристичного інвентарю, але пральну машину ставити – зась.
  • Північно-східна зона мудрості та знань. Тут місце для бібліотеки, комп’ютера або для навчання дитини.
  • Південно-західна зона любові та шлюбу - це спальне місце.
  • Південно-східна зона багатства. Це місце для сейфа, кабінету для роботи, але не бажано розміщати кухню чи камін.

Якщо ви маєте однокімнатну квартиру і не має можливості розпланувати все на дієві місця за фен-шуєм, тоді можна переставити меблі відповідно до зон, описаних вище. Погорайте сторінки довідника й ознайомтесь з організацією простору за фен-шуєм, адже все геніальне – неймовірно просто!

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее