Подать объявление

Однокімнатні квартири в ЖК Millennium State

Однокімнатні квартири в ЖК Millennium State
ЖК Millennium State зводять на вулиці Івана Кожедуба, 3, у місті Буча Київської області. Дорога до станції столичного метро «Академмістечко» займає 25 хвилинах їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що будівельна компанія R-Building почала реалізацію нових планувань у житловому комплексі Millennium State. За повідомленням забудовника, така квартира – це мрія. З цим важко не погодитись, адже таке однокімнатне помешкання має власну терасу, та ще й на останньому, 11-му, поверсі.

Однокімнатна квартира з терасою в новобудові ЖК Millennium State

Квартири, площею 38 кв. м, запроектовані у секціях 3Д та 4Д, які планують ввести в експлуатацію в IV кварталі 2020 року. Зазначимо, що мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 14 100 грн.

Забудовник запевняє, що менеджери відділу продажів нададуть вичерпні відповіді на запитання, що виникли, а також проведуть повну консультацію щодо характеристик проекту та вигідних пропозицій. Завітати до офісу продажів можна за адресою: м. Буча, вул. Шевченка, 26В, завчасно узгодивши свій візит за телефоном: +38 (095) 509 00 75.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Millennium State представляє нерухомість класу «комфорт». За проектом, у комплексі передбачено чотири багатосекційні новобудови, заввишки 11 поверхів із загальною кількістю запланованих квартир – 800. У житловому фонді – одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатні помешкання, у тому числі дворівневі.

Завдяки архітекторському  рішенню, будуть створені доволі просторі затишні подвір’я, де облаштують оригінальні дитячі ігрові майданчики, а також різноманітні локації для відпочинку і занять спортом. В одному з дворів запланований зелений сквер з  фонтаном і лаунж-зоною. Для активних мешканців – gym & workout зони, а також багатофункціональне поле для ігор з м’ячем. Із сучасних цікавинок – лавки із сонячними батареями для підзарядки гаджетів.

У будинках передбачена й комерційна нерухомість, а отже мешканцям будуть доступні різні крамнички, кав’ярні, спортивна зала та ін. У пішому доступі від комплексу розташовані муніципальні навчальні заклади – школа та дитячий садок.

Дізнатися про інші особливості проекту, а також поспілкуватися з інвесторами та залишити відгук, можна на форумі ЖК Millennium State.

Новина від будівельної компанії R-BUILDING

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее