Подать объявление

Online-тури житловим комплексом Millennium State

Online-тури житловим комплексом Millennium State
ЖК Millennium State зводять у місті Буча, за адресою: вул. Івана Кожедуба, 3, що у 25-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції київського метро «Академмістечко».

Уведений в країні карантинний режим призвів до появи нових можливостей і ще більше поширив спілкування людей на відстані. Впровадження сучасних технологій дало змогу не тільки контактувати онлайн та збирати відео-конференції у будь-якій галузі економіки, а й застосовувати інші корисні та комфортні сервіси. Наприклад, для зручності інвесторів ЖК Millennium State будівельна компанія R-Building зробила можливими online-тури житловим комплексом, завдяки чому, навіть залишаючись вдома або в офісі, можна в деталях дізнатися, що пропонує забудовник. Як стало відомо порталу Domik.ua, тепер на сайті проекту інвестори можуть оглянути й вибрати майбутню оселю, віртуально зайти до однієї з вхідних груп, пройтись прибудинковою територією, а також ознайомитись з плануванням внутрішнього подвір’я.

Візуалізація ЖК Millennium State

Вже зараз біля будинку можна побачити гостьові машино-місця, облаштовану зону паркування велосипедів безкоштовного для мешканців комплексу, а також заклади, які відкрилися на перших поверхах будівлі.

«Завітавши» до вхідної групи ЖК Millennium State можна помилуватися створеним дизайном, який поєднує у собі якість матеріалів оздоблення, стильність та функціональність. Стіни викладені дзеркальною плиткою, встановленні дерев'яні поштові скриньки та елементи декору, на підлозі – плитка з антиковзаючим покриттям. У кожному під’їзді передбачені місця для зберігання велосипедів та дитячих візочків, встановлено безшумні швидкісні пасажирський та вантажний ліфти від компанії Miziui, облаштовано пункти пультової цілодобової охорони.

На представленому інвесторам внутрішньому подвір’ї можна побачити майбутній благоустрій, який запланував забудовник. Серед зручностей можна виділити лаунж-зону з місцями для відпочинку, лавочками, альтанкою та столами для настільних ігор, а також зелений сквер з доріжками для прогулянок та гойдалками. На території передбачені батареї для підзарядки електронних девайсів.

Внутрішній простір ЖК Millennium State

Ознайомившись з перевагами комплексу, інвестори можуть обрати оптимальне планування з-поміж одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатних квартир, які представлені до реалізації на поточний момент. Площа житла у продажу варіює від 34,29 до 160,25 кв. м. Вартість стартує від 17 060 грн за метр квадратний.

Аби дізнатися про умови інвестування та вигідні пропозиції від забудовника, треба зателефонувати у відділ продажів за номером: +38 (095) 509 00 75.

Приєднатися до спілкування інвесторів стосовно проекту можна на форумі ЖК Millennium State.

Новина від будівельної компанії R-Building

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее