Подать объявление

Останні однокімнатні квартири в «Альпійському містечку» ЖК «Desna Residence»

Останні однокімнатні квартири в «Альпійському містечку» ЖК «Desna Residence»
ЖК «Desna Residence», де зводять шале «Альпійського містечка», розташоване в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лісова», у селі Зазим’я Броварського району Київської області.

Нещодавно стартував продаж квартир в останніх будинках «Альпійського містечка» в ЖК «Desna Residence», а доступних однокімнатних планувань на сьогодні обмаль. Порталу Domik.ua стало відомо, що наразі до реалізації представлено житло площами 42,17, 47,3 та 51,3 кв. м. Як повідомили у забудовника, можна підібрати й оптимальний варіант для молодої сім'ї – з великою кухнею-вітальнею.

Планування однокімнатної квартири в «Альпійському містечку»

У інвестора є можливість зонувати квартиру на власний розсуд. За бажання можна демонтувати стінні перегородки, а площа помешкань дозволяє не обмежувати політ фантазії й підібрати дизайн квартири за індивідуальним стилем.

Доступне планування однокімнатної квартири

Дізнатися про планування квартир, актуальні ціни, умови розстрочки або кредитування можна у менеджерів відділу продажів за телефоном: 0 (800) 33 14 15.

Ще один варіант планування квартир

«Альпійське містечко» у ЖК Desna Residence – це клубний принцип новобудов. Основою проекту стали шале – невеликі будиночки у швейцарському стилі. Залежно від проекту будинків («Баварія», «Тіроль» й «Давос») на поверхах заплановано лише від 3-х до 5-ти квартир.

У комплексі створено комфортний екопростір: прогулянкові доріжки, місця для відпочинку, майданчики для барбекю зі столами і лавками, безпечні й цікаві майданчики для дитячих ігор і розваг.

Необхідна для постійного проживання місцева інфраструктура знаходиться у пішій досяжності від комплексу. Поблизу розташовані школа, дитячий садок, супермаркет, ветеринарна клініка, аптека, зупинки громадського транспорту, озеро та річка.

Ознайомитися з відгуками щодо проекту, а також поспілкуватися з інвесторами можна на форумі ЖК Desna Residence.

Новина від ЖК Desna Residence

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее