Подать объявление

Переваги житлового комплексу «Голосіївська долина»

Переваги житлового комплексу «Голосіївська долина»
Дванадцять причин стати інвестором одного з найбільших житлових комплексів Голосіївського району.

Після банкрутства компанії «Укрбуд» житловий комплекс «Голосіївська долина» (колишній ЖК «Паркова долина») став одним із небагатьох проєктів, за добудову яких взявся не «Київміськбуд», а сторонній девелопер. Компанія з харківським корінням «Строй Сіті Кепітал» обіцяє здати першу чергу новобудови вже в середині 2021 року. А поки журналісти порталу Domik.ua вивчили, що привертає до проєкту потенційних інвесторів.

Що будують: п'ять будинків висотою 22-26 поверхів, об'єднаних спільною прибудинковою територією та власною інфраструктурою.

Де будують: Голосіївський район, вул. Кайсарова, 7/9. До найближчої станції метро «Васильківська» — 850 м, близько 10 хвилин пішки.

Коли здадуть: перша черга — ІІ квартал 2021 року.

Скільки коштує: від 22 700 грн/кв. м.

Читайте також: Як будують житловий комплекс «Голосіївська долина»

Перевага № 1: головна столична розкіш — пішки до метро.

Житловий комплекс «Голосіївська долина» зводиться на вулиці Кайсарова, 7/9. З одного її боку розташувалися приватні будинки, з іншого — територія колишньої промислової зони, яку активно освоюють забудовники. Взялися вони за цю частину міста не випадково: до станції метро «Васильківська» 850 м, тобто близько 10 хвилин неспішної прогулянки. Це означає, що місцеві жителі зможуть дозволити собі не стояти в заторах у години пік.

Перевага № 2: десять хвилин на машині до центра Києва.

Голосіївський район межує з Солом'янським та Печерським. Місцеві жителі можуть швидко дістатися центральних столичних локацій. Так, від житлового комплексу «Голосіївська долина» до ТРЦ Ocean Plaza — 4 км, до палацу «Україна» — 4,5 км, до Центрального залізничного вокзалу — 6,7 км. Такі відстані можна подолати за 5-15 хвилин на автомобілі. Це, звичайно, без урахування можливих заторів. Що робити, якщо місто «стоїть» — читайте в попередньому пункті.

Завдяки розвиненій дорожній мережі з Голосіївського району можна швидко дістатися до центра Києва

Перевага № 3: Голосіївський ліс, ВДНГ, Феофанія та музей Пирогів по сусідству.

Район, в якому зводиться ЖК «Голосіївська долина», відомий популярними локаціями. Тут знаходиться наймасштабніша зелена зона столиці — Голосіївський парк площею 141 га. ВДНГ, який пережив реновацію кілька років тому, протягом року пропонує розваги на будь-який смак. Взимку тут працює ковзанка під відкритим небом, є снігова гірка, фудкорт і резиденція Санта Клауса. Пирогів — гігантський музей під відкритим небом, який займає територію 150 га і нараховує понад 300 експонатів. Феофанія відома не лише лікарнею, в якій щорічно лікується 13 тис. пацієнтів, а й парковою територією з озером і зонами відпочинку. Усі ці локації знаходяться в 5-15 хвилинах їзди на автомобілі від «Голосіївської долини».

Взимку на ВДНГ працює ковзанка, парк атракціонів, резиденція Санта Клауса та інші новорічні розваги

Перевага № 4: стіни з червоної цегли.

Незважаючи на те, що ЖК «Голосіївська долина» належить до комфорт-класу, зовнішні стіни тут викладають подвійною цеглою 2НФ. Оскільки обпалена глина вбирає менше вологи, ніж, наприклад, пісок або вапняк, така цегла стійка до високої вологості. Також вона відрізняється хорошою теплопровідністю, отже взимку в квартирах «Голосіївської долини» буде тепло.

Перевага № 5: євростандарти матеріалів і технологій.

Житловий комплекс «Голосіївська долина» зводить компанія «Строй Сіті Кепітал» — «дочка» харківського девелопера «Строй Сіті Девелопмент». Він відомий тим, що надає перевагу співпраці з вітчизняними виробниками, які працюють за європейськими стандартами і експортують свою продукцію в країни ЄС. Так, вікна в «Голосіївській долині» — від харківської фабрики «Екіпаж», керамогранітна плитка — від заводу Golden Tile.

Читайте також: Інтерв'ю з представником «Голосіївської долини»: «Ми змогли зробити замовникам більш вигідну пропозицію, ніж «Київміськбуд»

Перевага № 6: планування на будь-який смак і бюджет.

На початку 2021 року квартиру в новобудові «Голосіївська долина» можна купити в перших двох будинках. Представлено понад 40 видів планувань — від однокімнатних площею 54 кв. м до просторих трикімнатних квартир на 108 кв. м.

Крім стандартних планувань, в ЖК «Голосіївська долина» передбачені варіанти зі скошеними стінами і багатокутними кімнатами

Перевага № 7: квартири з власними терасами і видом на місто.

На останніх поверхах ЖК «Голосіївська долина» запроєктовані дворівневі квартири з виходом на власні тераси. Оскільки комплекс розташований на пагорбі, звідти будуть відкриватися запаморочливі види на Голосієво і Жуляни. На терасах мешканці зможуть облаштувати лаунж-зону з барбекю, встановити надувний басейн для діточок або посадити міні-сад. Карантин, пов'язаний із пандемією коронавірусу, змінив попит на подібне житло: в умовах локдауна можливість вийти на власну терасу цінується подвійно.

Перевага № 8: на шопінг — у домашніх капцях.

Перші поверхи в новобудові «Голосіївська долина» призначені для комерційних приміщень. Їх площа — від 66,37 до 117,55 кв. м. Тут відкриються аптеки, банківські відділення, спортклуб, кав'ярні, магазини формату «біля дому» та дитячі студії. В окремому двоповерховому будинку розміститься великий мережевий супермаркет і ресторан.

Перевага № 9: власний дитсадок на території.

Оскільки «Голосіївська долина» будується на території колишньої промислової зони, до найближчого дитячого садка йти 600 м — через жваву вулицю і уздовж приватного сектору. Забудовник знайшов рішення цієї проблеми і запроєктував приватний дитсадок на території комплексу. Навчальний заклад для найменших дітлахів відкриється в одному з будинків новобудови. Поруч забудовник облаштує ігрові майданчики. Територія дитячого садка буде огородженою.

Перевага № 10: ексклюзив — вуличний ліфт.

Ноу-хау житлового комплексу «Голосіївська долина» — зовнішній ліфт, на якому можна буде піднятися з двору новобудови на вулицю Васильківську. Будівництво ліфта вже розпочато: передбачено встановлення чотирьох кабін вантажопідйомністю 1 тонна — тобто 11 осіб. Таким чином шлях до метро «Васильківська» стане ще більш захоплюючим і швидким.

На зовнішньому ліфті з двору «Голосіївської долини» можна буде за хвилину потрапити на вулицю Васильківську

Перевага № 11: топовий харківський забудовник.

Після краху «Укрбуду» за добудову комплексу «Голосіївська долина» взялася харківська компанія «Строй Сіті». Її найвідоміший проєкт — багатофункціональний комплекс IT-парк Manufactura. У 2019-му він був нагороджений дипломом лауреата Business Olimp Awards в номінації «Кращий проєкт IT-нерухомості 2019 року». Станом на січень 2021 року в портфелі девелопера — 9 зданих об'єктів і 5 у реалізації.

Перевага № 12: адекватна цінова політика.

У січні 2021 року квадратний метр у ЖК «Голосіївська долина» стартує від 22 700 грн. Найдоступніша квартира в новобудові обійдеться інвестору в 1,35 млн грн — за цю суму можна придбати двокімнатне житло в другому будинку комплексу. При цьому на столичному ринку середня ціна квадратного метра в грудні 2020 року становила 27 700 грн і, за прогнозами експертів, вуцьому році буде неухильно зростати.

Висновки

До житлового комплексу «Голосіївська долина» варто придивитися тим, хто розуміє сенс у довгостроковому плануванні. На даний момент локація новобудови може здатися спірною, але піша доступність до метро і власна інфраструктура новобудови зроблять свою справу, і тут з'явиться новий мікрорайон, що буде бурхливо розвиватись. До купівлі квартири в ЖК слід придивитися також тим, хто планує в подальшому здавати житло в оренду. У Голосіївському районі зосереджені навчальні корпуси Київського університету ім. Шевченка і Славістичного університету, а тому нерухомість користується попитом у студентів. Оскільки це перший столичний проєкт харківського девелопера, є всі шанси вважати, що він зробить його своєю візитівкою — отже , докладе максимум зусиль для якнайшвидшого завершення будівництва.

Обговорити переваги новобудови і подивитись фото з будмайданчика можна на форумі ЖК «Голосіївська долина».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Petrovna• 
Все статьи теперь будут на украинском, или можно переключить где-то на русскую версию?
0+3
Редактор Domik.ua• 
Доброго дня! На жаль, зараз функціонал сайту не дозволяє нам публікувати обидві версії матеріалів. Але вже зовсім скоро відбудеться реліз нового domik.ua, і там вас буде чекати багато нового та цікавого!
0+2
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее