Подать объявление

Планове підвищення цін у ЖК «Паркове місто»

Планове підвищення цін у ЖК «Паркове місто»
Столичний ЖК «Паркове місто» зводять у Подільському районі, на вулиці Вишгородській, в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Мінська» і «Оболонь».

Девелоперська компанія UDP сповістила про планове підвищення вартості квадратного метра в ЖК «Паркове місто». Як стало відомо порталу Domik.ua, зростання стосується житлової  нерухомості сьомої черги та всіх договорів, які будуть підписані з 1 грудня 2019 року. У забудовника пояснили, що для існуючих інвесторів, які придбали житло у розстрочку, умови зберігаються згідно з підписаними вже документами.

Зростання вартості житла в «Парковому місті»

Наразі, для охочих придбати квартиру, до 29 листопада 2019 року включно, діють поточні ціни. Варто зазначити, що забудовником передбачена гнучка система знижок, розміри яких залежать від суми першого внеску.

На поточний момент, до інвестування доступне житло, площею від 31 до 111 кв. м, запроектоване у 25-му будинку. У плануваннях – просторі кухні, санвузли, а також одна, дві, три, чотири або п’ять кімнат, у тому числі на двох рівнях. Наразі, мінімальна вартість квадратного метра становить 27 351 грн. Нагадаємо, що новобудову планують ввести в експлуатацію в I кварталі 2021 року.

Отримати детальну консультацію щодо планувань та пропозицій від забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 379 42 58.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Паркове місто» зводять на території 17 га, на якій, за проектом, з’явиться 28 будинків каскадної поверховості. Житловий фонд будинків, заввишки від 4-х до 26-ти поверхів, складатиме 3 355 квартир.

В інфраструктурі комплексу передбачені різноманітні локації для проведення дозвілля мешканців, а також численні об’єкти соціально-побутової сфери, у тому числі дошкільний і загальноосвітній заклади.

Особливість проекту – каскад ставків у ландшафтному парку «Крістерова гірка», де мешканці комплексу зможуть насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі ботанічної пам’ятки природи.

Дізнатися більше про об’єкт можна з відгуків інвесторів на форумі ЖК «Паркове місто».

Новина від ЖК «Паркове місто»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее