Подать объявление

Початок будівництва нових черг ЖК Desna Residence

Початок будівництва нових черг ЖК Desna Residence
Житловий комплекс клубного типу Desna Residence розпочав будівництво нових черг шале «Альпійське містечко».

Domik.ua нагадує, що 14 жовтня 2018 року відбулась презентація «Альпійського містечка», що стало логічним продовженням житлового комплексу Desna Residence. Природний ландшафт місцевості надихнув забудовника на створення автентичного містечка, яке нічим не поступається справжній альпійській архітектурі. Основою проекту стануть «шале» – невеликі будиночки у швейцарському стилі.

Візуалізація фасаду будинка  «Тіроль»

Головною перевагою «Альпійського містечка» є клубний формат будинків. Невеличкі чотириповерхові «шале» з мансардою міститимуть по чотири-п’ять квартир на поверсі. Проектом передбачено лише 2 типи будинків: «Тіроль» й «Давос».

«Тіроль» – прийдеться до смаку поціновувачам простору, вільних планувань із декількома санвузлами, великих терас, високих триметрових стель, вбиралень та дворівневих квартир.  У будинку запроектовано 16 квартир, по 4 на поверсі. Тут передбачені одно- та двокімнатні помешкання, а також дворівневі апартаменти. Площі квартир  стартують від 50,6 кв.м, а ціна квадратного метра – від 570 у.о.

Перший будинок даного типу планують ввести в експлуатацію до липня 2019 року, а ще два – до вересня і листопада 2019 року.

Візуалізація будинку «Тіроль»

«Давос» – більш практичний та функціональний варіант. У будинках передбачено 20 квартир, по 5 на поверсі. Площі однокімнатних помешкань складатимуть 41 і 50 кв.м, двокімнатних – 58 кв.м. Вартість квадратного метра – від 530 у.о.

Введення в експлуатацію намічене на літо 2019 року.

Візуалізація будинку «Давос»

Усі новобудови будуть зведені з цегли, утеплені пінополістиролом та мінеральною ватою. В оздобленні фасаду, окрім штукатурки, буде використаний камінь та деревина. Ззовні шале будуть гармоніювати з іншими будинками «Десна Резиденс», завдяки подібним темним покрівлям та віконним рамам.

Прибудинкова територія ЖК Desna Residence

Усі комунікації в комплексі – централізовані, а опалення – індивідуальне. На перших поверхах новобудов розташуються затишні лаунж-зони з камінами.

Камін у шале

Беззаперечною перевагою «Альпійського містечка» залишається місце розташування. Комплекс зводиться в селі Зазим’я, посеред вікового соснового лісу. Велику увагу забудовник приділяє гармонійному співіснуванню з оточуючим середовищем, зберігаючи природні насадження і додаючи нові.

Місця для відпочинку в ЖК Desna Residence

Місцерозташування комплексу дозволяє мешканцям зберігати мобільність і в найкоротший термін дістатися столиці. Дорога до Києва на автомобілі займе близько 15 хвилин.

Ознайомитись із думками інвесторів з приводу «Альпійського містечка» та житлового комплексу в цілому, можна на форумі ЖК Desna Residence.

Новина від ЖК Desna Residence

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Мильченко Анна • 
Это продолжение Десны?
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее