Подать объявление

Подарунки до Дня закоханих для інвесторів ЖК Respublika

Подарунки до Дня закоханих для інвесторів ЖК Respublika
Живий квартал Respublika зводять на Кільцевій дорозі, 1 Голосіївського району Києва, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Теремки».

Як стало відомо порталу Domik.ua, у інвесторів з’явилась можливість вигідно інвестувати у житлову нерухомість живого кварталу Respublika. З нагоди Дня святого Валентина, компанія KAN Development надає покупцям знижки до 22%. Скористатися сприятливим моментом можна у період з 14 до 17 лютого 2020 року, а вже зараз можна зарезервувати обрану квартиру.

Святкові знижки інвесторам ЖК Respublika

На поточний момент у кварталі інвесторам доступні одно-, дво- та трикімнатні помешкання площею від 31,9 до 102,59 кв. м. Серед планувань – дворівневі трикімнатні квартири.  Вартість житла стартує від 24 500 грн за метр квадратний. Зазначимо, що забудовник реалізує квартири у готових будинках і у тих, що зводяться.

Яким чином отримати знижку і від чого залежить її розмір можна розпитати у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 391 77 77.

Стисло про живий квартал

Respublika – житловий комплекс із нерухомістю класу «комфорт», власною інфраструктурою та благоустроєм. За проектом, комплекс представлятимуть багатосекційні новобудови заввишки від 7-ми до 10-ти поверхів.

Благоустрій території в ЖК «Республіка»

Житловий фонд перших шести будинків складатимуть 2 068 квартир, де запроектовано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. Серед планувань забудовник впроваджує власний формат житла – PRO-квартири, де функціонально використано  кожен квадратний метр житла.

Для мешканців кварталу створять повноцінну мережу інфраструктури. Крім властивих кожному сучасному комплексу об’єктів, тут заплановані локації для спокійного і активного відпочинку, веселощів, спілкування та різнобічного проведення свого дозвілля. Серед цікавинок – спортивна школа «Академія спорту А+» та Public Centre.

У спортивній школі  планують реалізувати зону TRX, тенісні корти, у тому числі для Paddle-Tennis, мультиполя для дітлахів, майданчики для гольфу, волейболу та  баскетболу, а також повноцінне футбольне поле з трибунами для уболівальників і роздягальнями для гравців.

Public Centre являтиме собою публічний простір для зустрічей із друзями, сусідами, де можна буде поспілкуватися та випити улюблений напій.

Ігрова локація на території ЖК Respublika

Також, у кварталі окремою будівлею запланований дошкільний заклад із власною територією для прогулянок та відпочинку вихованців.

Ознайомитись із відгуками про проект, залишити власний коментар та поспілкуватись з інвесторами щодо характеристик об’єкта можна на форумі ЖК Respublika.

Новина від компанії KAN Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее